Asayiş

Asayiş Haberleri

Tedavi ettiği hasta doktoru şoke etti

Gaziantep'te bir aile hekiminin daha önceden tedavi ettiği kişi tarafından bilgisayarı çalındı. Doktor, muayene odasının kapısına astığı ve genellikle kovboy filmlerinde görülen wanted ilanı ile hırsızı arıyor.

2 bin liralık kulaklığı çaldı, yerine çakma olanı bıraktı

Gaziantep'te bir kafeteryaya müşteri gibi gelen 4 şahıstan biri oturdukları masanın arkasında şarja takılı halde bulunan 2 bin liralık kablosuz kulaklığı çalarak, yerine ise kendisinin çakma ve eski kulaklığını bıraktı. Hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Düğünde havaya ateş açan 2 maganda yakalandı

Gaziantep'te bir düğünde havaya ateş eden 2 maganda önce cep telefonu kameralarına ardından ise polise yakalandı. Şahıslara toplamda 88 bin 490 TL para cezası verildi.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 171 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yaptıkları operasyonlarda toplamda 171 kişiye işlem yaptı.

Hırsızlık yaptılar taksiyle kaçtılar

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 ayrı evden hırsızlık yapan 2 şüpheli çaldıkları malzemelerle yoldan geçen taksiye binerek kaçtı. Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntüler sonrası polisler 2 hırsızı yakaladı.

Hastanenin giyinme odasından hırsızlık yaptı kameraya yakalandı

Gaziantep'te, bir hastanenin giyinme odasına girerek hırsızlık yapan şüpheli şahıs güvenlik kameralarına yakalandı. Kamera görüntülerinden tespit edilerek yakalanan şüpheli şahıs tutuklandı.

Uyuşturucu satmak istemeyince kafasına sıktılar

Gaziantep'te uyuşturucu satmayı kabul etmeyen genç, tartıştığı kişi tarafından kafasına tek kurşun sıkılarak öldürüldü.

Duygu Delen’in ölümüyle ilgili yeni açıklama

Gaziantep'te 4. kattaki evin balkonundan düşen Duygu Delen'in ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın avukatı Enes Akbulut, ilk kez davayla ilgili konuştu. Gizlilik kararı olması ve Duygu Delen'in reşit olmaması nedeniyle konuşmadıklarını belirten Avukat Akbulut, Rapor içerikleri müvekkilim Kaplan'ın ifadelerini doğruluyor dedi.

Mamaları çalan hırsızı beyzbol sopasıyla dövdü

Gaziantep'te sokak hayvanları için bırakılan mamaları çalan kişiyi yakalayan hayvansever, hırsıza beyzbol sopası ile saldırdı. Yaşanan olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Motosikletin aracın altında kalma anı güvenlik kamerasında

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir araç, seyir halindeyken başka bir caddeden aniden önüne çıkan motosiklete çarparak altına aldı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 132 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yaptıkları operasyonlarda toplamda 132 kişiye işlem yaptı.

Motosiklette 28 kilo esrar yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri yaptığı denetimlerde motosiklet üzerindeki valizler içerisinde 28 kilo 620 gram esrar ele geçirdi.

Takım elbiseli hırsız yakalandı

Gaziantep'te evlerden takım elbiseyle hırsızlık yapan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Traktörün altında kalan genç çiftçi hayatını kaybetti

Gaziantep'te 26 yaşındaki çiftçi Faruk Alav, hakimiyetini kaybettiği traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

Gaziantep ve Adıyaman’da kaçak silah operasyonu: 10 gözaltı

Gaziantep ve Adıyaman merkezde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken 10 kişi ise gözaltına alındı.

Gaziantep'te halk otobüsü şarampole yuvarlandı

Gaziantep'te yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkan halk otobüsü şarampole yuvarlandı. Halk otobüsünün uçuruma düşerek taklalar atmasını ise yol kenarında bulunan ağaç önledi.

Gaziantep-Adana otoyolunda yolcu otobüsü devrildi: 13 yaralı

Gaziantep-Adana Otoban'ında aniden bastıran yağmurun ardından kayganlaşan yolda bir otobüs devrilerek takla attı, bir diğer otobüs ise yoldan çıkarak orta refüje çıktı. Yaşanan kazalarda can kaybı olmazken 13 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Duygu Delen iddianamesinde şok ifadeler

Gaziantep'te şüpheli bir şekilde balkondan aşağıya düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede, tutuklu sanık Mehmet K.'nın Duygu Delen'e şiddet uyguladığı yer alırken, Delen'in telefonunun da, O kadar çok sıkıp kısıtlıyor ki yaşama sevinci kalmadı bende' yazılı not ortaya çıktı.

Ölümden böyle döndüler

Gaziantep'te 6 kişinin ölümden döndüğü kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Ölümün korkusunu ve yaşamın sevincini aynı anda hisseden internet kafe sahibi ve motosiklet sürücüsü ise anlık refleks ile ölümden döndü. Kazadan saniyelerle kurtulan internet kafe sahibi, yeniden doğdum diyerek, saniyelerle hayatta kalabilmenin sevincini yaşıyor.