Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te 12 bin 960 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te bir işyerinde 12 bin 960 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Şehide saygısızlık

23 Ocak'ta Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen Hendek operasyonlarında şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı'nın babasına hediye etmek için satın aldığı ve restore edemeden şehit düştüğü ev, hırsızların hedefi oldu. Şehit Taşçı'nın hatırası olan motosikleti çalan hırsızlar, şehidin tabutunu örten Türk Bayrağı'nın saklandığı kutuyu da açtılar.

Araç ve motosiklet çalan 4 kişi tutuklandı

Gaziantep'te otomobil, otobüs ve motosiklet çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 31 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Gaziantep’te trafik kazası: 5 yaralı

Gaziantep'te otomobil kamyona arkadan çarptı kazada 5 kişi yaralandı.

Hastanede bomba paniği

Gaziantep'te bir hastanenin bahçesine bırakılan şüpheli paket kontrollü şekilde patlatıldı. Patlatılan paketten çarşaf çıktı.

Kafasından vurulmuş halde bulunan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te kafasından vurulmuş halde bulunan yabancı uyruklu genç yaşam mücadelesi verdiği hastanede hayatını kaybetti.

Tren kazasında ölen dayı yeğen toprağa verildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde okula gitmek için evden çıkan ve hemzemin geçitte meydana gelen kazada hayata kaybeden dayı ve yeğeni, kılınan cenaze namazının ardından ayrı mezarlıklarda defnedildi.

İnşaat asansöründen düşen işçi hayatını kaybetti

Gaziantep’te çalıştığı inşaattın asansöründen düşen yabancı uyruklu işçi hayatını kaybetti.

Polis merkezi yakında bulunan bomba düzeneği soruşturmasında 2 tutuklama

Gaziantep'teki Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği yakınlarında bulunan bomba düzeneği ile ilgili soruşturmada yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Gaziantep’te 1 milyon dolar değerinde İncil ele geçirildi

Gaziantep’te polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 1 milyon dolar değerinde ceylan derisine işlenmiş İncil ele geçirildi.

Müebbet hapis istemiyle yargılanan sanık 2 yıl sonra beraat etti

Gaziantep'te 2018'de vurularak öldürülen Oğuz Savcılı'nın ölümüne ilişkin açılan davada tek sanık olarak 2 yıldır müebbet hapis istemiyle yargılanan Cuma B. beraat etti. Gaziantep 1 Ağır Ceza Mahkemesi cinayetin failinin belirlenmesi için tekrar soruşturma yürütülmesi için talimat verdi.

2 Kişinin ölümüne neden olan kazada sürücüye tahliye

Bursa'da 2 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada verilen 18 yıllık hapis cezasının Yargıtay tarafından bozulması üzerine yeniden yargılanan alkollü sürücü Serhat K., 12 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Serhat K., cezaevinde tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak, tahliye edildi.

Hemzemin geçitteki kazada ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Gaziantep'te hemzemin geçitte meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Kazada ölen yaşlı kadının cenazesi ailesine teslim edildi

Gaziantep'te dün gece otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden yaşlı kadının cenazesi adli tıp kurumunda yapılan ölüm muayenesinin ardından ailesine teslim edildi.

Gaziantep'te kanlı hesaplaşma

Gaziantep’te alacak verecek yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada ise bir kişi pompalı tüfek ile bacağından vurularak yaralandı.

Hastanede çalışan doktora bunu da yaptılar

Gaziantep'te bir hastanede görev yapan doktorun cep telefonunu çalan şahıs önce kameralara daha sonra polise yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te trafik kazası can aldı

Gaziantep’te karayolunda karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı kadın kadın hayatını kaybetti.

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Gaziantep’te bariyerlere ok gibi saplanan aracın sürücü, hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu.

'Renksiz hayatıma renk katmak istiyorum' dedi kaldığı evi yaktı

Eskişehir'de, çevreden çok fazla şikayetin gelmesi üzerine ev sahibinin ikametten çıkmasını istediği kiracı, kaldığı evde yangın çıkardı. Polis ekiplerince gözaltına alınan kiracı, renksiz hayatına biraz renk karmak belirterek perdeleri yaktığını söyledi.