Asayiş

Asayiş Haberleri

Toplu taşıma aracının çarptığı yaya hayatını kaybetti

Gaziantep'te toplu taşıma aracının çarptığı yaşlı adam iki günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Gaziantep’te sahte içki operasyonu: 13 gözaltı

Gaziantep'te kaçak ve sahte alkol imalatı yapılan 19 adrese düzenlenen operasyonda bin 500 litre etil alkol ile 3 bin şişe sahte içki ele geçirildi.

Gaziantep’te kaçak içki operasyonu: 3 gözaltı

Türkiye'yi sarsan 'sahte içki' facialarının ardından ülke genelinde operasyonlar sürüyor. Gaziantep'te de polis 6 adrese operasyon düzenledi, 3 gözaltı.

Gaziantep’te huzur güven uygulaması

Gaziantep'te yapılan genel huzur ve güven uygulamasında çeşitli suçlardan toplam 6 şüpheli şahıs tutuklanırken, aranması bulunan 96 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulama kapsamında çok sayıda suç aleti ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Araca çarpmamak için manevra yaptı, motosikleti devirdi

Gaziantep'te yoğun trafikte şerit değiştiren araca çarpmamak için manevra yapan sürücü motosikleti devirdi. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’te 3 bin şişe kaçak zeytinyağı ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyonda 3 bin şişe yabancı menşeili kaçak zeytinyağı ile 102 adet yabancı menşeili ısıtıcı ele geçirildi. Operasyon kapsamında bir şüpheli şahıs yakalandı.

Gaziantep’te kaçak ve sahte alkol operasyonu

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan kaçak ve sahte alkol operasyonu kapsamında Gaziantep'teki çalışmalarda 48 şişe gümrük kaçağı içki, 126 litre etil alkol, 22.5 litre dökme içki ve 10 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda üç şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Sahte içki satanlar ’olası kastla adam öldürmek’ suçundan yargılanabilir

Mersin Barosu avukatlarından Hibe Gökalp, sahte içkiyi üreterek piyasada satan kişilerin 'olası kastla adam öldürmek' suçundan ceza alabileceklerini belirtti.

Düşmanı değil kocası bu hale getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldiği annesinin evinde ölüm tehdidi aldığını belirten 22 yaşındaki 3 çocuk annesi Özlem K., kadın cinayetine kurban gitmek istemediğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Genç kadının işkence ve darp sonucu perişan haldeki görüntüleri ise 'bu kadarına pes' dedirtti.

Gaziantep Emniyeti şehir genelinde 1500 operasyon düzenledi

Yaklaşık 4 yıldır terör örgütlerinin kanlı saldırılarının hedefinde olan ve ülke dışında ya da ülke sınırları içerisinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda önemli bir harekat merkezi olan Gaziantep'te terörün ardından uyuşturucu sevkiyatına da büyük darbe vuruldu. Kentte son bir yılda yapılan yaklaşık bin 500 operasyonda 1 ton 200 kilo esrar, 360 kilo eroin, 32 bin adet hap ele geçirildi.

Gaziantep'te polis aracı defalarca takla attı

Polis memurları defalarca takla atan araçtan sağ kurtuldu

Gaziantep’te feci kaza çok sayıda yarılı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

'Bana teşkilatın numarasını verin' sözleriyle gündem olan kuryeye hapis istemi

Tuzla’da maske takmayıp polise direnen, “Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin” sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturan Cihan Aksu’nun “kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme” suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapsi istendi.

Polisler çocuk dilencileri topladı

Gaziantep'te çocuk dilenciliğiyle mücadele eden Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde dilendiği tespit edilen 3 çocuğu ailesine teslim etti.

Gaziantep’te 10 kilo bonzai yakalandı

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir kadının valizinde yaptıkları aramada 10 kilo bonzai maddesi ele geçirdi.

Petrol tankerinde 100 kilo uyuşturucu yakalandı

Gaziantep'te yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı olacağı bilgisine ulaşan istihbarat ve narkotik ekipleri durdurdukları petrol tankerinde 100 kilogram esrar ele geçirdi.

Su kanalına düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te su kanalının kenarında oyun oynayan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk suya düşerek hayatını kaybetti.

Kameraları görünce yüzlerini kapattılar ama yine de yakalandılar

Gaziantep'te bir iş yerinde kablo hırsızlığı yapan 2 şüpheli, güvenlik kameralarını görünce yüzlerini kapatmaya çalıştı. Görüntüleri inceleyen polisler şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Koyunları telef eden kurt kazada telef oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir mahallede 3 koyunu telef eden kurt, olaydan bir süre sonra aracın çarpması sonucu telef oldu.