Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te sağlık çalışanına bunu da yaptılar

Sağlık çalışanları gece gündüz demeden korona virüs hastalarını hayatta tutmak için mücadele verirken .

Bakan Soylu’nun açıklamasının ardından dev operasyon başladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu riski en yüksek iller arasında açıkladığı Gaziantep'te aralarında özel harekat polislerinin de yer aldığı 670 personelin katılımı ile helikopter, drone ve dedektör köpeklerinin desteğiyle dev narko-asayiş operasyonu düzenlendi. Operasyonun düzenlendiği bir mahallede çocuklar o anları film izler gibi izledi.

Sınır kapısında fıçı içerisinde ele geçirildi

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, Suriye'den Türkiye'ye giren araçta yapılan aramada 300 kilo tereyağı ile 320 paket sigara ele geçirildi.

Vicdansızlar yaşlı bir vatandaşın yaşlılık maaşını çaldılar

Gaziantep'te bir vatandaşın yaşlılık aylığını alıp kaçan kapkaççı önce kameraya, sonra polise yakalandı.

Arkadaşların tabanca ile oyunu kanlı bitti: 1 ölü

Gaziantep'te 3 arkadaşın tabancayla oyunu kanlı bitti. Tarlaya diktikleri hedefi vurmaya çalışan gençlerden biri vurularak hayatını kaybetti.

Ölüm direksiyon başında yakaladı

Gaziantep'te direksiyon başında kalp krizi geçiren Osman Osanmaz hayatını kaybetti.

Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü

Gaziantep'te karı-koca tartışmasında kan aktı.

Gaziantep'te sağlık çalışanı sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te bir hastanede çalışan Adil T, evine dönerken yolda tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Adil T'yi öldürdüğü ileri sürülen ve Celal A. ise aynı kavgada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 137 kişi yakalandı

Gaziantep Emniyeti şehir genelinde yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu taciri 41 şüpheliyi, hırsızlık şüphelisi 21 kişiye ve 80 aranan şahsı yakalayarak, gözaltına aldı.

Gaziantep’te 9 kilogram uyuşturucu ele geçirdi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başka bir ilden Gaziantep'e giriş yapmakta olan bir araçta yaptıkları aramalarla 9 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 173 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yaptıkları operasyonlarla 52 şüpheli şahsa uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 20 şahsa hırsızlık suçundan ve 101 aranan şahıs yakalanarak toplamda 173 kişiye işlem yapıldı.

Biri etrafı gözetledi diğeri çaldı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir evde hırsızlık yapan iki kişi güvenlik kamerasına yakalandı.

Gaziantep’te uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından 12 kişi tutuklandı

Gaziantep'te, uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden gözaltına alınan 24 şüpheli şahıstan 8'i tutuklanırken, 4 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalışmalar kapsamında, hırsızlık suçundan 21 şahsa da işlem yapılırken 4 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te tır seyir halindeyken alev aldı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde seyir halinde olan ve ambalaj malzemesi taşıdığı belirlenen bir tır, balata ısınması sonucu seyir halindeyken yanarak kullanılamaz hale geldi.

Gaziantep’te feci kaza: 2 ölü

Gaziantep'te, iki arkadaşın bindiği motosiklet bariyerlere çarparak savruldu. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan iki arkadaş hayatını kaybetti.

Hırsızlar caminin klimasını çaldı

Gaziantep'te hırsızlar bir caminin klima motorunu sökerek tüm bakır kablolarını çaldı.

Karı koca çifti savcılığa gitmemeleri için öldürmüş

Konuşmak için kahvaltıya gittiği çifti silahla vurarak öldüren olayın ardından da intihar eden cinayet zanlısının, kendisini şikayet edecek olan çifti savcılığa gitmemeleri için öldürdüğü iddia edildi. Karı koca çift ve zanlının morgdaki otopsi işlemleri sürüyor.

Gaziantep’te 950 polisle ’Narko-Asayiş Operasyonu’ başlatıldı

Gaziantep'te yaklaşık 950 polisin katılımı ve helikopter desteğiyle, dört mahalleyi kapsayan 'Narko-Asayiş Operasyonu' başlatıldı. Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in de bizzat katıldığı operasyonda, çok sayıda şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.

13 gündür aranan Filiz’den iyi haber geldi

'komşuya gidiyorum' diyerek evden çıkan ve 13 gündür kayıp olan 14 yaşındaki kız, alışveriş yaptığı marketin sahibinin kendisini tanıyıp babasını aramasıyla bulundu. Filiz hayattan sıkılmış, gezip tozmak istiyormuş. O yüzden evden kaçmış diyen baba, kızını bulan market sahibine 5 bin TL ödül teklif ettiğini fakat kabul etmediğini söyledi.