Asayiş

Asayiş Haberleri

Esra Erol’da programında ekrana gelen kayıp zihinsel engelli Semra Yıldırım bulundu

Ekranlardan takip edilen Belçika vatandaşı olan yüzde 65 zihinsel engelli kayıp 43 yaşındaki Semra Yıldırım'ı Esra Erol ortaya çıkardı.

Öldürülüp toprağa gömülen Duygu’nun katil zanlısı adliyeye sevk edildi

6 Eylül'de kaybolan ve kaybolduktan 13 gün sonra ormanlık alanda cesedi toprağa gömülü halde bulunan Duygu Çelikten'in katil zanlısı olduğu ileri sürülen komşusu adliyeye sevk edildi. Zanlı, Duygu Çelikten'in annesi için, 'Ne yaptıysa o yaptı zaten' dedi. Torunları olduğu öğrenilen zanlı, onları çok sevdiğini de söyledi.

Mahsur kalınca yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık için girdiği binanın asansöründe mahsur kalan hırsız, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Eşine sokak ortasında kurşun yağdıran zanlının kendi kafasına da sıktığı ortaya çıktı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü şahıs, eşini sokak ortasında silahla ağır yaraladı. Saniye saniye kaydedilen dehşet anlarında zanlının intihar etmeye kalkıştığı ancak silahın tutukluk yapması sonucu hayatta kaldığı görüntüler ortaya çıktı.

Kayınvalidesinin evini yakan damat tutuklandı

Kayınvalidesinin evini yakarken güvenlik kamerasına yakalanan damat çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şehitlerin kanı yerde kalmadı, 5 terörist etkisiz hale getirildi

Siirt'in Pervari ilçesi Herekol bölgesinde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen 5 teröristin, mayıs ayında 2 askerin şehit olduğu saldırıların failleri olduğu belirlendi. Bölgede yapılan operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, teröristlere yardım ettiği değerlendirilen 3 kişi ise gözaltına alındı.

“Neden bana bunu yaptın” dedi, ekmek bıçağı ile saldırarak yaraladı

Karabük'te tartıştığı kişiye ekmek bıçağı ile saldırarak kolundan yaralayan şahıs, yaralıya müdahale etmek isteyen vatandaşlara da bıçakla saldırdı.

Askerden döndü, korona testi pozitif çıktı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde askerden dönen bir kişinin korona testi pozitif çıktı.

Durdurulan araçtan Makak maymunu çıktı

Gaziantep'te Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir araçta Makak cinsi bir maymun ele geçirildi.

Örümcek gibi tırmanarak hırsızlık yaptı

Gaziantep'te bir apartmanın 2'nci katına örümcek gibi tırmanarak hırsızlık yapan şüpheli, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

14 kişilik koltuğun bulunduğu minibüsten 22 kişi çıktı

Gaziantep'te polis ekiplerinin durduğu minibüste 14 kişilik koltuk bulunmasına rağmen içeriden 22 kişi çıktı.

Gaziantep’te 12 yaşındaki çocuk kapkaça uğradı

Gaziantep'te sokakta oynayan bir çocuk kapkaça uğradı. Çocuğun elindeki annesine ait telefonu aldıktan sonra koşarak kaçan şahıs, önce güvenlik kameralarına sonra da polise yakalandı.

Brandaya gizlenen esrar maddesini narkotik köpeği buldu

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde polis ekipleri baskın yaptığı bir iş yerinde brandaya gizlenen 700 gram esrarı narkotik kopeği yardımıyla bulundu.

Yolcu otobüsünde 19 kilo esrar

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'e gelmek üzere olan bir yolcu otobüsünde narkotik dedektör köpek Gece ile yaptıkları çalışmalar sonucunda bir yolcunun çantasında 19 kilo 400 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili bagaj sahibi yolcu gözaltına alındı.

Irak kuzeyinde terör örgütü PKK’ya ait malzemeler ele geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PKK'nın Irak kuzeyindeki silah ve mühimmatlarına yönelik arama tarama faaliyetleri sonucunda kahraman komandolar PKK'ya ait çok sayıda mühimmatı ele geçirdi.

Okul kablolarını çalmak isteyen hırsızlara suçüstü

Gaziantep'te bir okulun havalandırma borularını ve bakır kablolarını çalmaya çalışan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 122 kişiye işlem

Gaziantep'te şehir genelinde yaptıkları operasyonlarla 46 şüpheli şahsa uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 14 şahsa hırsızlık suçundan ve 62 aranan şahıs yakalanarak toplamda 122 kişiye işlem yapıldı.

Kobani eylemleri soruşturmasında gözaltına alınan HDP’liler adliyeye getirildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan HDP'liler ek gözaltı süresi için Ankara Adliyesine getirildi.

Önce kameralara sonra polise yakalandı

Gaziantep'te 2 evden hırsızlık yapan şüpheliler önce güvenlik kameralarına daha sonra polislere yakalandı.