Asayiş

Asayiş Haberleri

Kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıttılar 17 yaşındaki kızı kaçırdılar

Gaziantep'te kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıtan üç kişi, 17 yaşındaki Berfin Uçar'ı hastaneye götürme bahanesiyle kaçırdı.

6-8 ekim olayları soruşturması genişleyebilir

Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fekültesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, 6-8 Ekim olayları ile ilgili soruşturmada gözaltına alınanların sayısının daha da artacağına ve tutuklamaların olacağına inandığını söyledi. Şeyhanlıoğlu, soruşturmanın HDP'nin kapatılmasını da gündeme getirebileceğini söyledi.

Gaziantep'te ekmek arası uyuşturucu

Gaziantep'te, şüphe üzerine durdurulan bir şahsın elinde bulunan ekmeğin arasına 69 gram uyuşturucu madde sakladığı ortaya çıktı. Şüpheli, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Feci kazada emniyet kemeri takılı olan 5 kişi ölümden döndü

Gaziantep'te bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Ters dönen otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralıların tamamının emniyet kemerinin bağlı olmasının can kaybını önlediği ortaya çıktı.

Eşini 14 kez bıçaklayarak öldüren sanıktan kan donduran ifade

Geçen yıl 26 Eylül'de 2 çocuk annesi Gülseren Yılmaz'ı 14 kez bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eşi Hilmi Yılmaz 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Tutukluluk halinin devamına karar verilen Yılmaz verdiği ifadesinde 'Gülseren benimle barışmayı kabul etseydi onu öldürmeyecektim, eve götürecektim' dedi.

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi

Gaziantep'te, seyir halinde olan bir otomobilin önündeki traktöre çarpma anı araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Belediye otobüsünde maske kavgasında kan aktı

Belediye otobüsünde maske takma kavgasında yolcu şoföre bıçak çekti, otobüs şoförü ise yolcuyu bıçakladı.

Trafik kazasında şehit düşen polis gözyaşları arasında uğurlandı

Antalya'da seyir halindeki polis motosikletinin üst geçitte virajı alamayıp bariyerlere çarpması nedeniyle hayatını kaybeden yunus polisi Onur Küçük için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törende, şehidin babası oğlunun tabutuna gidip fotoğrafını öperken, anne ve eşi ise tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Gaziantep polisi minik öğrencileri yalnız bırakmadı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okula yeni başlayan öğrencileri okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. Polisler öğrencilere hediyeler dağıttı.

2 çocuk annesi kadın ormanda ölü bulundu

13 gündür kayıp olan genç kadının cansız bedeni ormanlık alanda bıçakla öldürülüp, toprağa gömülü şekilde bulundu

Kaza yapan yunus timindeki polis şehit oldu

Üst geçitte virajı alamayarak bariyerlere çarpan yunus timindeki bir polis ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu

Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karşıdan gelen araç ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi yaralandı.

Feray Şahin ölümünün 3’üncü yılında anıldı

Mersin'de 3 yıl önce kaldığı evde o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından öldürülen Feray Şahin, ölümünün 3'üncü yılında Gaziantep'te anıldı.

10 yaşındaki çocuk dakikalarca darp edildi

Gaziantep'te bir çift, oğullarıyla kavga ettiğini iddia ettikleri 10 yaşındaki çocuğu apartmanın garajında darp etti. Çiftin çocuğu dakikalarca darp ettiği anlar ise garajdaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Gazeteci-Yazar Taha Akyol’u hedef alan ve oğlunu dolandıran şahıslar yakalandı

Gazeteci-Yazar Taha Akyol, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce dolandırılmak istendi. Aynı kişiler Akyol'un oğlunu 43 bin Dolar'ı dolandırdı, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yakalanan 3 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ahlaksız çifte ceza yağdı

Eskişehir'de 14 yaşındaki kızını kendi sevgilisi ile ilişkiye girmeye zorlayan anneye 28 yıl 3 ay, sevgilisine ise 20 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Sevgili vahşetinde gözaltı

Cezaevinde tanıştığı sevgilisini metruk bir eve götürerek 7 saat boyunca işkence yaptığı ve tecavüz ettiği gibi iddialarla aranan M.A.K., polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı.

Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli olarak ifadesi alınan Ümit Can Uygun’un annesi ölü olarak bulundu

Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından ifadesi alınan Ümit Can Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak çalışan annesi Gülay Uygun, Ankara'nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

Gaziantep’te 2 ton 600 kilogram sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyonda satışa hazır olarak paketlenmiş 2 ton 600 kilogram sahte çamaşır deterjanı ele geçirildi.