Asayiş

Asayiş Haberleri

Tacize uğrayan kadını koruyan 17 yaşındaki Hamza dövülerek öldürüldü!

Bursa'da iddiaya göre Suriyeli bir kadına küfür ettikleri için uyardığı 4 kişiden ölümüne dayak yiyen genç, hastanede hayatını kaybetti.

3 kişinin öldüğü muhtarlık seçiminin davasında 3 tahliye

Gaziantep'te 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde 3 kişinin ölmesine, 6 kişinin de yaralanmasına neden olan olayın 6 tutuklu sanığından 3'ünün tahliyesine karar verildi.

Düğün dönüşü otomobil takla attı: 2 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde düğünden dönen bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak ağaca çarptı. Kazada araçta bulunan iki kişi yaralandı.

HDP İl Başkanı ve CHP'li iki belediye meclis üyesi de tutuklandı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yapılan ve çok sayıda HDP'linin gözaltına alındığı operasyon sonrası, aralarında HDP İl Başkanı ve CHP'li iki belediye meclis üyesinin de bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

226 promil alkollü çıkınca ‘maşallah’ dedi

Gaziantep'te radara yakalan alkollü sürücü zar zor üflediği alkol metrenin sonucunun 226 promil çıkınca 'maşallah' diyerek tepki verdi.

Suç makinesi yakayı ele verdi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında durdurulan şahın GBT sorgusunda 7 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli F.K.'nın kasten adam öldürme suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

İki bacağı kesilen eş, Arabistan’da hayatını kaybeden kocasının cenazesini getirilmesini istiyor

Suudi Arabistan'da çalışan Elazığlı 65 yaşındaki Hüseyin Yıldırım (65) orada hayatını kaybetti. İki bacağı şeker hastalığı nedeniyle kesilen eşi, Suudi Arabistan'da bulunan kocasının cenazesinin Elazığ'a getirilmesi için yardım istedi.

Gaziantep’te çaldılar, Adana’da yakalandılar

Gaziantep'te bir iş yerinden 2 bin 100 dolar ve 3 bin 450 lira para çalan 3 kişi Adana'da yakalandı.

Gaziantep’te ceza sayısı vaka sayısıyla yarışıyor

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te kurallara uymayanları cezalar da durduramıyor. Sosyal mesafe ve maske denetimi için sahaya inen polis, son 5 günde 21 bin 864 kişiye kuralları ihlalden cezai işlem uyguladı.

Milletvekillinden HDP Operasyonuna Tepki

Gaziantep HDP İl Başkanı ve ilçe başkanlarına yapılan operasyona Gaziantep HDP Milletvekili Mahmut Toğrul'dan sert tepki geldi

Gaziantep’te seyir halindeki araç alev aldı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, itfaiyenin erken müdahalesi faciayı önledi.

Evde kilitli kalan ikizler ortalığı birbirine kattı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde evde kilitli kalan 4 yaşındaki ikiz kardeşler mahalleliyi ayağa kaldırdı. Küçük ikizler için mahalleli ve ekipler seferber oldu.

Gaziantep İl Başkanı ve ilçe başkanları gözaltına alındı

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. Cumhuriyet Başsavcılığınca, aralarında ile 2 muhtarın da bulunduğu 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gaziantep’te evin terasını kenevir bahçesine çevirmiş

Gaziantep'te yapılan operasyonda 173 kök Hint keneviri ile 30 gram kurutulmaya bırakılmış Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’te binlerce kişiye para cezası verildi

Gaziantep'te 4 bin 644 kişiye maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal etmekten işlem yapıldı.

Kargo aktarım merkezinde 4 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te bir kargo aktarım merkezine yapılan operasyonda 4 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ile 790 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.

Gaziantep’te aranan 66 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te yapılan genel huzur güven uygulamalarında aranan 66 şüpheli şahıs yakalanırken çeşitli suçlardan toplam 71 şahsa işlem yapıldı. Operasyon kapsamındaki aramalarda ise çok sayıda suç aleti ve çalıntı malzeme ele geçirildi.

Bir kadını zorla alıkoyan şüpheli şahıs yakalandı

Gaziantep'te, bir kadını hürriyetinden yoksun bırakarak zorla alıkoyan şüpheli şahıs gözaltına alındı. Mağdur kadın ise kurtarıldı.

Rus genç kız dalış yaparken fark etti, denizden çıkan şeye kimse inanamadı

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde denize giren Rus uyruklu genç bir kız, gözlükle dalış yaptığı sırada su dibince tabancaya rastladı. Genç kız, 'Silah var dediğimde ilk başta inanmadılar' dedi. Diğer gençlerin yardımıyla çıkartılan tabancanın ilk belirlemelere göre kurusıkıdan bozma tabanca olduğu belirtildi.

Toplam 4861 haber.