DENİZLİ

DENİZLİ Haberleri

Kolay emeklilik vaadiyle 10 milyon lira toplayan memur ortadan kayboldu

Denizli'nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle kandırdığı mağdurlardan 10 milyon lira toplandığı iddia edilen SGK uzmanı ortadan kayboldu.

Eşini boşanmak istediği için öldürmek istemiş

Denizli'de bıçakla rehin aldığı eşini saçından tutarak sürükledikten sonra defalarca bıçaklayan şahısın, kendisinden boşanmak istemesi üzerine çıkan tartışma sonucu öldürmeye çalıştığı ortaya çıktı. Esnaf ve vatandaşlardan meydan dayağı yiyen koca ve bıçaklanan kadının tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Fare zehri verdiği sevgilisini boğarak öldüren zanlıya ağırlaştırılmış müebbet verildi

Denizli'de birlikte yaşadığı yabancı uyruklu sevgilisini ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp fare zehri verdikten sonra iş dönüşü boğazını sıkarak öldüren ve cesedini battaniyeye sarıp el arabasıyla araziye atan zanlı, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbette çarptırıldı.

Düğün yolculuğu facia ile sonuçlandı: 1’i polis 6 kişi öldü, 42 kişi yaralandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde kontrolden çıkan karayollarına ait kum yüklü tırın, bariyerleri yıkıp karşı şeride geçerek, düğünden dönen seyir halindeki yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i polis 6 kişi öldü, 42 kişi yaralandı.

Denizli bilgisayar tamiri

Günümüzde hızla gelişen teknoloji, hayatımızı kolaylaştıran birçok ürün sunmuştur. Bunlardan biri de hayatımızın birçok alanında kullandığımız bilgisayarlardır.

Denizli'de annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep bebek son yolculuğuna uğurlandı

Denizli'de annesi tarafından boğularak öldürüldükten sonra babasıyla birlikte içerisinde bulunduğu ev ateşe verilen 1,5 yaşındaki Zeynep Aydın, son yolculuğuna uğurlandı. Ateşe verilen evden son anda kurtarılan baba, kızının cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü.

Bebeğini boğup eşi yakmaya çalışan kadın tutuklandı

Denizli'de 1,5 yaşındaki kızı Zeynep'i boğarak öldürdükten sonra kocasının içerisinde bulunduğu evi ateşe veren kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de yolcu otobüsü devrildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Antalya-Muğla karayolu üzerinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada yaralıların olduğu öğrenildi.

Denizli’de son görüntüleri ortaya çıkan 9 yaşındaki Rafet’i arama çalışmaları sürüyor

Denizli'nin Çivril ilçesinde kayıp olarak aranan iki çocuktan 11 yaşındaki Hakkı Bardan'ın cansız bedenine 41 saat sonra sulama kanalında ulaşıldı. Son görüntüleri ortaya çıkan 9 yaşındaki Rafet'i arama çalışmaları ise sürüyor.

Anne ve bebeğinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında anne ile bebeğinin ölümüne neden olan ve darp edilme korkusuyla olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mobil bankacılık dolandırıcıları 3 ayda Türkiye genelinden 10 milyonluk vurgun yaptı

Türkiye genelinde vatandaşların banka kartları numarasını kopyalayan şüpheliler, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtarak elde ettikleri suç gelirini gizlemek için yurt dışı kripto para borsalarına ve İstanbul ile Gaziantep'te bulunan kuyumcu firmalarından altın alımı yaparak, 3 ay içerisinde 10 milyon TL'lik vurgun yapan 9 şüpheliye 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklandı.

Çıkmaz sokakta çocukları taciz eden sapık tutuklandı

Denizli'de çıkmaz sokağın sonundaki oyun alanında vakit geçiren çocukları taciz eden sapık, 28 güvenlik kamerası kaydının titiz bir şekilde incelenmesi sonrası yakalandı. Cinsel taciz ve istismardan çok sayıda sabıka kaydı olduğu ortaya çıkan tacizci, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boğarak öldürdüğü eski eşinin cesedini 60 kilometre taşıyıp ormana gömdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 kez evlenip boşandığı ve daha sonra başkasıyla evlenen eski eşini evinde boğarak öldüren zanlı, eski eşinin cansız bedenini 60 kilometre taşıyıp yayladaki ormanlık alana gömdü. 2 çocuk annesi talihsiz kadının cansız bedeni, çapraz sorguna suçunu itiraf eden zanlının yer göstermesi üzerine ormanlık alana kazılan çukurda battaniye ve çuvala sarılı olarak bulundu.

Kader Mahkumları Derneği'ne kumar baskını: 11 kişiye 30 bin TL ceza

Denizli'de bir iş hanının 5.'ci katında faaliyet gösteren Kader Mahkumları Derneği'ne yapılan baskında, kumar oynarken suçüstü yakalanan 11 şüpheliye 30 bin TL para cezası uygulandı. Gayet rahat tavırlar sergileyen şüphelilerden biri, ekip otosuna bindirileceği sırada gülerek kameraya el hareketi yapmayı ihmal etmedi.

Kadir İnanır acil ameliyata alındı

Muğla'dan beyin damarında pıhtı atması sonucu Denizli'ye sevk edilen Kadir İnanır, klinik seyrinde sapma gözlenmesi üzerine ameliyat oldu.

Tacize uğrayan kadını kurtarmak isterken az daha canından oluyordu

Denizli'de gece ana caddede yürürken 3 kişinin sözlü tacizine uğrayan kadınının yardımına koşan kişi, az daha canından oluyordu. Şehir magandaları tarafından darp edilen ve yüzü bıçakla kesilen talihsiz adam, mağdur bir kadına yardım etmek isterken hayatının şokunu yaşadı.

Kendisini bıçaklayan üniversiteli sevgilisini boğarak öldürdü

Denizli'de kaldığı aparta gelen üniversiteli sevgilisi tarafından sırtından bıçaklanan kuyumcu toptancısı, kapıldığı öfkeyle genç kızı boğarak öldürdü. Yaralı halde kaçan cinayet şüphelisi, yakalandıktan sonra soruları cevapsız bıraktı.

Honaz’da ikinci yangında kontrol altına alındı

Denizli'de ormanlık alanda başlayan yangın, havadan ve karadan yapılan hızlı müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Evli ve 2 çocuklu adam online oyunda tanıştığı 16 yaşındaki çocuğu kaçırdı

İnternette oyun oynarken tanıştığı evli ve 2 çocuklu adam tarafından kaçırılan 16 yaşındaki kız çocuğu, Denizli'de alıkonulduğu apartta bulundu. Kurtarılan kızla birlikte aynı dairede gözaltına alınan şüphelinin savunması, 'Kötü yola düşmemesi için yaptım' oldu.

Toplam 21 haber.