Gündem

Gündem Haberleri

Belediye Başkan Yardımcısı koronaya yenik düştü

Gaziantep'in Şehitkamil İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

84 yaşındaki Hamide Nine Kur’an-ı Kerim öğrendi

Şahinbey Belediyesi Özgecan Kültür Merkezi'nde açılan Kur'an-ı Kerim kursuna gelen 84 yaşındaki Hamide Bozgil Kur'an-ı Kerim okumasını öğrendi.

Pandemi kurallarını ihlal eden 526 kişiye para cezası

Gaziantep'te korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirleri ihlal eden 526 kişiye para cezası kesilirken, tedbirleri ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 735 şahıs polis ekipleri tarafından uyarıldı.

Gaziantep’te korona vakaları yükseliyor

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep'te vaka sayılarının yükseliş eğiliminde olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara tedbirlere uyulması için çağrıda bulundu.

Gaziantep’te iki çocuğuyla sokakta kalan anneye yardım eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kirasını veremediği için sokakta kalan bir anne ve iki çocuğuna kol kanat gerdi, aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Cumhurbaşkanı Atama Kararı Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'te yayımlanan atama kararına göre Türkiye Varlım Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Müdürlüğü'ne Salim Arda Ermut getirildi.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 09 Mart Salı

09 Mart Salı günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Büyükşehir’den OSB çalışanları için çifte müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğinde Türkiye'nin en büyük sanayi bölgesi olan OSB'de hem poliklinik hizmeti ve acil müdahalelerin yapılacağı bir tesis hem de kadın işçilerin gün içindeki yoğun temposunu bir nebze de olsa rahatlatmak adına kreş yapılacak.

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

11 şehit Elazığ’dan törenle Ankara’ya uğurlandı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen aralarında 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da bulunduğu 11 askerin naaşı, törenle Elazığ'dan Ankara'ya uğurlandı.

Gaziantepliler korona virüsü ’Beyran’ ile alt etti

Türkiye, korona virüs sürecinde kontrollü normalleşme dönemine geçiş yaparken, bu süreci orta riskli kategoride karşılama sevincini yaşayan gastronomi kenti Gaziantep'teki başarının gizli mimarı ise 'Beyran' oldu.

Şehitlerin naaşı Elazığ’a getirildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen 11 askerin naaşı Elazığ'a getirildi.

Bakan Akar: “Kazanın ani değişim gösteren hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir”

Helikopterin kaza kırıma uğramasına ilişkin açıklama da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,'İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir'dedi.

Gaziantep Defin Listesi

Gaziantep'te 04 Mart 2021 bugün saat: 16.47 itibariyle 25 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin kaçının bulaşıcı hastalıktan dolayı vefat ettiği henüz öğrenilemedi. İşte günün defin listesi

Operasyonda başarılı olan polislere ödül

Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, başarılı operasyonlar nedeniyle 5 personeli ödüllendirdi.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 05 Mart Cuma

05 Mart Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Vali Gül, kontrollü normalleşme uygulamalarını denetledi

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında kontrollü normalleşme döneminde hayata geçirilen 'dinamik denetim modeli', Gaziantep'te sabah saatlerinden itibaren uygulanmaya başladı.

Müzisyenlikten seyyar satıcılığa

Gazinoda müzisyenken yaşadığı bir olaya sinirlenip mesleğini bırakan Hasan Kanalcı, 38 yıldır aynı yerde salep satarak geçimini sağlıyor.

Gaziantep'te vefat sayısı yükseldi! Bugün Gaziantep'te kaç kişi öldü? İşte ayrıntılı günün defin listesi

Gaziantep'te 03 Mart 2021 bugün saat: 16.37 itibariyle 34 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin kaçının bulaşıcı hastalıktan dolayı vefat ettiği henüz öğrenilemedi. İşte günün defin listesi