Gündem

Gündem Haberleri

Vali Gül açıkladı: Sulama projelerinin ihale tarihi belli oldu!

İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde gölet sulamalarının ihale tarihleri belli oldu. 2021 yılının başlamasıyla birlikte ihale edilecek olan 2 sulama projesi ile ilçelerdeki tarım arazileri su ile buluşacak.

Kazada vefat eden baba oğul defnedildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerden Uzman Çavuş Serhat Önal ve 2 yaşındaki oğlu Adil Efe Önal düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurladı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu!

"Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü atandı. "

Gaziantepli Uzman çavuş ve ailesini ölüm ayırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde aracın çaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Serhat Önal, eşi İlayda Önal ve oğlu Efe Önal Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Aileler anlaşamadığı için defin yeri belli olmayan cenazelerden Uzman Çavuş Serhat Önel ve oğlu İslahiye'de, eşi İlayda Önal ise Gaziantep'te defnedilecek.

Cenazeler paylaşılamıyor

Beytüşşebap'taki trafik kazasında ölen uzman çavuş, eşi ve çocuklarının cenazesi defin yeri konusundaki anlaşmazlık nedeniyle gömülemiyor

Milletvekili Oya Ersoy: “Gaziantep’teki patlamanın sebepleri araştırılsın!”

HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy Gaziantep’te yaşanan patlamanın araştırılması amacıyla Meclis Başkanlığı’na bir araştırma önergesi verdi

Gaziantep coğrafi işaretli ürün tescilinde ilk sıraya yerleşti

Gastronominin başkenti Gaziantep'in lezzetlerinden menengiç kahvesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret alarak tescillendi. Yeni tescille beraber 37 coğrafi işaret ve 1 geleneksel ürün ile Türkiye'de en fazla tescilli ürüne sahip il haline geldi.

Gaziantep Sanko Hastanesi'ndeki yangın, ihmali ve denetimsizliği gösteriyor

Kimya ve elektrik mühendisleri, 19 Aralık’ta Gaziantep SANKO Üniversitesi Hastanesi yoğum bakım ünitesinde meydana gelen ve 10 kişinin yaşamını yitirdiği yangınla ilgili açıklama yaptı.

Prof. Dr. Orhan Kural, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Prof. Dr. Orhan Kural, korona virüs nedeniyle 28 Kasım'da kaldırıldığı 9 Aralık'tan beri de yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Orhan Kurt, 'Orhan Kural Hocamız dün gece hayatını kaybetti. 28 Kasım itibariyle Hastanemize gelmişti. İlerleyen zamanda durumu ağırlaşınca 9 Aralık itibariyle yoğun bakıma kaldırıldı. Daha sonra Akciğerinde tutulma söz konusu olunca yoğun bir süreç yaşandı dedi.

Can Dündar’ın 27 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin görüntü ve haber yayınladığı gerekçesiyle hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Can Dündar'ın yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık Can Dündar'ın 27 yıl 6 ay hapis ile cezalandırılmasına hükmetti.

Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye’de 1753 aileyi sıcak yuvaya kavuşturdu

Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik başlattığı 'Bir İyilik Sıcak Bir Yuva' projesi kapsamında 1753 İyilik Konutunu tamamlayarak ailelere teslim etti.

2020'de neler yaşandı haber turu

Salgın, şiddet olayları, doğal afet, vefat olaylarının yaşandığı 2020 yılının panoraması oluşturuldu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 25.12.2020

25 Aralık Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 24.12.2020

24 Aralık Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 23.12.2020

23 Aralık Çarşamba günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ?

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 22 Aralık 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

“Okulda şenlik var” projesi fair play ödülü aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 'Okulda Şenlik Var' Projesi ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından verilen Türkiye Fair Play Ödülleri Sportif Fair Play Tanıtım dalında ödül aldı.

Baklava aşkı beste yaptırdı

Gastronomi kenti ve baklavanın başkenti olarak bilinen Gaziantep'te baklavacılar, sosyal medya üzerinden kullandıkları müziklerin telif sıkıntısından dolayı kendi bestelerini yaparak, tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Yılbaşında sokağa çıkma yasağıyla ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama

Yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi