Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep’te "Cuma Namazı" düzenlemesi

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan son kararda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması kararı verilen 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların Cuma namazına gidebilmeleri için yeni bir düzenleme yapıldı.

Gaziantep'te siren çalıyor. Lütfen paniklemeyin

Gaziantep Valiliğinin daha önce duyurdu planlı yapılan siren sesleri Gaziantep'te paniğe neden oldu.

Korona değil yağış etkili oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'teli vaka sayısına dikkat çekti.

Valilik duyurdu! Gaziantep'te yeni korona kararları

Gaziantep İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında toplanarak yeni kararlar aldı.

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ?

Gaziantep'te vefat sayısı kaç ? Kaç kişi defin edildi ? 25 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep'te defin edilen kişilerin tam listesi

Gaziantep Elektrik Kesintisi 27 Kasım Cuma

27 Kasım Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep Valiliği Uyardı

Koronavirüs testi sonucu pozitif çıkan kişiler evlerinde kendilerini izole etmek amacıyla 14 gün boyunca evinde kalıyor. Pozitif kişinin Ev veya Apartman girişine afiş asılıyor.

İçişleri'nden 81 ile yeni korona genelgesi! İşte tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı ülke genelinde 4 gün boyunca pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapılacağını duyurdu.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 26 Kasım Perşembe

26 Kasım Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep'te koronadan ölen doktorun cenazesi memleketine uğurlandı

Gaziantep'te Covid-19 hastaları için mücadele ederken korona virüse yakalanarak 33 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Süyür, defnedilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine gönderildi.

Gaziantepli ünlü oyuncu yaşamını yitirdi

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Muhittin Korkmaz bugün yaşamını yitirdi. Korkmaz, Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminde "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim" repliğiyle hafızalara kazınmıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bir yayımladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, her ne sebeple olursa olsun savunmasız bir insanın, kadınların, çocukların şiddete maruz bırakılmasının adalet ve merhametten yoksun bir cahiliye düşüncesinin tezahürü olduğunu belirtti.

Korona virüs hastalarının umudu Covid-19'a yenik düştü

Gaziantep’te Covid-19 hastalarının umudu olan ve 33 gündür korona virüs hastalığıyla mücadele eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Süyür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep - Şanlıurfa yolunda yol çalışması

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa Batı-Şanlıurfa Kuzey 1 kavşakları 14-18. kilometrelerinde onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 25 Kasım Çarşamba

25 Kasım Çarşamba günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep Elektrik Kesintisi 24 Kasım Salı

24 Kasım Salı günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Valilikten duyuru Perşembe günü gerçekleşecek!

Gaziantep Valiliği, sosyal medya hesabından duyurdu

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünden iddialara cevap geldi

“5 gün boyunca yoğun bakımda yer bulamayan 94 yaşındaki hasta coronadan yaşamını yitirdi” iddialarına yönelik basın açıklaması

Gaziantep Valiliği yeni yasaklarla ilgili açıklama

Gaziantep Valiliği tarafından 2020/104 SAYILI İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI nı açıkladı