HAKKARİ

HAKKARİ Haberleri

Hakkari’de 4.4 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Hakkari’de ‘Eren Abluka-37 Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Hakkari Kazan Vadisi'nde 610 personelin katılımıyla 'Eren Abluka-37 Operasyonu' başlatıldı.

Bakan Soylu duyurdu: Hakkari’de terör örgütünün cephaneliği ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de devam eden 'Eren Abluka-37 Operasyonunda terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

Hakkari’de 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Hakkari İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce başlatıla Eren Abluka-2 operasyonu neticesinde 2 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

400 kilogramı aşkın eroin ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari ve Van'da emniyet güçlerince yapılan çalışmalar sonucunda 405 kilo 600 gram eroin ele geçirildiğini duyurdu.

Şehit Eser için tören düzenlendi

Hakkari üs bölgesinde, Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Faruk Eser (23) için tören düzenlendi.

Yüksekova’da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısına silahlı saldırı

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, görev başındayken uğradığı silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Hasan Cevher'in cenazesi Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Toplam 8 haber.