Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Deprem konutları hızla yükseliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 yıl içerisinde yapılacağını açıkladığı ve depremzedeler için yapılan konutlarda çalışmalar son sürat devam ediyor. Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde yapılan konut inşaat alanlarında inceleme yaptı.

AK Parti adayı Eyup Özkeçeci: 'Karşımızda terör destekli 6'lı masa değil, 7'li hatta 8'li masa var'

AK Parti Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Mehmet Eyup Özkeçeci, 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti'ye olan talebin ve ilginin giderek artmaya devam ettiğini ifade ederek, Karşımızda terör destekli 6'lı masa değil, 7'li hatta 8'li masa var dedi. AK Parti beşinci sırada milletvekili adayı Av. Mesut Bozatlı ise, Gençliğin sorunları üzerine çalışmalar yapacağız ve çözüm üreteceğiz ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den 'dolandırıcı ve küfürbaz aday' iddialarına cevap

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, partisinin birinci sıra milletvekili adayı hakkında sosyal medyada yer alan küfürbaz, dolandırıcı ve borsa spekülatörü olduğu yönündeki iddialara cevap vererek, AK Parti'de, MHP'de bir tane borsacı var mı? Demek ki en doğru kriter bizdeymiş dedi.

Gaziantep'ten Kadir Gecesi mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait kılıç, yayımladığı mesaj ile Kadir gecesini kutladı

MHP'li vekil sahaya çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan sahaya çalışmalarına başladı.

Bakan Soylu: “29 Ekim 2023’te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen sahur programına katıldı. Sahur sonrası konuşma yapan Bakan Soylu, 'Türkiye'de terörist sayısı iki de dün sabah gitti, seksen altıya düştü. Kolay değil bu iş. Bunu buraya yazıyorum. 29 Ekim 2023'te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığını yine biz çözeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıkıntıların farkında olduklarını belirterek 'Ekonomik sıkıntı ve hayat pahalılığını yine biz çözeceğiz' dedi.

28. Dönem Milletvekili seçimi için geçici aday listesi Resmi Gazete’de

28. Dönem Milletvekili seçimi için geçici aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin: 'Türkiye'nin varoluş seçimi'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin varoluş seçimi olduğunu belirterek Türkiye'nin karşısında kim var? ABD Başkanı Biden, açıkladı. IMF'i reddeden, Dünya Bankası projelerini reddeden, batının kıskacından çıkan Recep Tayyip Erdoğan. Bunu yenmemiz lazım dedi. Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise 6'lı masanın 7 ayaklı olduğunu kaydederek siyaset anlayışlarının Tayyip Erdoğan gitsin, ondan sonrasına bakarız anlayışı olduğunu söyledi.

MHP Gaziantep'te milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi Gaziantep'teki milletvekili adaylarını tanıttı.

Büyükşehir meclisinin gündemi depremzedeler oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası evleri orta, ağır hasarlı veya yıkılmış olarak tespit edilen afetzedelerin şehir içi ulaşımını ücretsiz şekilde gerçekleştirmenin yolunu açtı.

Gaziantep'te turizmin iyileşmesi için yol haritası belirlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından yaşanan deprem felaketi sonrası Türkiye Seyahat Acenteları Birliği'nin (TÜRSAB) katılımıyla turizm değerlendirme toplantısı yapıldı.

TBB Başkanı Şahin, afet bölgelerindeki 4 ile teknik gezide bulundu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, afet bölgelerinden Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Şanlıurfa'yı ziyaret etti.

DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.

DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.

Savunma Sanayii Başkanlığı Gaziantep Temsilciliği'ne Ulutürk görevlendirildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) bünyesinde Türkiye'de bir ilk olarak kurulan temsilciliğe İbrahim Ulutürk görevlendirildi.

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi'nin hiçbir ferdi Millet İttifakı'na oy vermez'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il binasında basın toplantısı düzenledi. Erbakan, Yeniden Refah Partisinin hiçbir ferdinin Millet İttifakı'na oy vermeyeceğini söyledi.

Gaziantep'teki Abdal aşiretinden 500 kişi CHP'den istifa etti

Seçimlere kısa bir süre kala Gaziantep'teki Abdal aşireti üyesi 500 kişi, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Konu ile ilgili açıklama yapan grup sözcüsü Mahmut Karalar, seçimde 40 ilde kendilerinin 132 bağımsız milletvekili adayını destekleyeceklerini açıkladı.

Fadıloğlu, yeni meclis üyelerine mazbatalarını teslim etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletvekili aday adaylığı dolayısıyla istifa eden meclis üyelerinin yerine devam edecek kişilere mazbatalarını takdim etti.

ABD Büyükelçisi Flake, İslahiye'de depremzedelerle iftar yaptı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, depremden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedelerle birlikte iftar yaptı. Flake, ABD'de özel sektör ve STK'lar tarafından Türkiye için 120 milyon dolarlık yardım toplandığını söyledi.

Toplam 843 haber.