HÜDA PAR'dan Sert Eleştiri: 'Siyonizm Taraftarları Gaziantep'te Sahneye Çıktı!'

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, Gaziantep'te yaşanan bir olayla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Demir, CHP'li vekiller ve belediye yetkililerinin Şahinbey ilçesinde asılı olan Şehit İsmail Heniyye’nin posterinin kaldırılması karşısında duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Demir, "Soykırımcı siyonizm taraftarı CHP’liler Gaziantep’te yeniden sahneye çıktı!" diyerek, CHP Gaziantep milletvekilleri, CHP’li Şehitkamil Belediye Başkanı, Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan ve beraberindeki grubun bu eylemi gerçekleştirdiğini belirtti. Demir, bu davranışı "Siyonizmin jandarmalığına soyunan bir zihniyetin" eseri olarak nitelendirdi ve toplumun manevi değerlerine ve şehitlere saygısızlık yapıldığını ifade etti.

Açıklamasında, CHP'yi tarihi boyunca "manevi değerlere düşmanlık etmekle" suçlayan Demir, bu zihniyetin halkın hassasiyetleriyle sürekli bir kavga içinde olduğunu vurguladı. Demir, "Bu topraklar siyonizme ve onun yandaşlarına asla geçit vermeyecektir," diyerek, HÜDA PAR’ın bu tür girişimlere karşı duracağını ve toplumun değerlerini savunmaya devam edeceğini belirtti.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN