'Lisede Bir Gün' etkinliğiyle GKV Özel Liseleri tanıtıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Lisede Bir Gün programına katılan GKV Özel Ortaokulu son sınıf öğrencileri, gün boyu bir birinden farklı etkinlikle 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim görecekleri GKV Özel Liselerini yakından tanıma şansı yakaladı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Lisede Bir Gün" programına katılan GKV Özel Ortaokulu son sınıf öğrencileri, gün boyu bir birinden farklı etkinlikle 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim görecekleri GKV Özel Liselerini yakından tanıma şansı yakaladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri “Lisede Bir Gün” etkinliği çerçevesinde gün boyu GKV Özel Liselerinin çeşitli kademelerinde eğitim görürken bundan sonra lise eğitim yaşamlarını sürdürecekleri kurumu da yakından tanıma şansı yakaladı.

GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba ve Akademik Müdür Yardımcısı Duygu Yıldız, tarafından GKV Özel Liselerinin tanıtımının yapılmasının ardından 8. sınıf öğrencileri 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim hayatlarına devam edecekleri lise binasında derslere girerek lise öğretmenleri tarafından içerikleri hazırlanan deneyler ile lisede eğitim öğretim işleyişini deneyimleme ve lise öğretmenlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Gün boyu bir birinden farklı ekinliğe katılan öğrenciler, kendileri için hazırlanan özel pastanın kesiminin ardından “Lisede Bir Gün” anısına çekilen sınıf fotoğraflarıyla GKV Özel Liselerinde yaşadıkları unutulmaz günü tamamladılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN