Erdoğan ve Afrin ailelerinin mutlu günü

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Ayıntap Reklam-İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan'ın oğlu Emin ile Afrin Jenaratör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afrin'in kızı İlayda, görkemli bir kır düğünü ve nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Ayıntap Reklam-İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan’ın oğlu Emin ile Afrin Jenaratör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afrin’in kızı İlayda, görkemli bir kır düğünü ve nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Ayıntap Reklam-İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan’ın oğlu Emin Erdoğan ile Afrin Jenaratör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afrin’in kızı İlayda Afrin görkemli bir kır düğünü ile dünyaevine girdi. Düğüne, milletvekilleri, sanayici ve iş adamlarının yanı sıra il dışından misafirler de büyük ilgi gösterdi. Düğünde, ünlü sanatçı Maral seslendirdiği türküleriyle konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Nikah merasimi renkli geçti

Emin ve İlayda çiftinin Kent Ormanı Ceremony Luxury Wedding Havuz başındaki kır düğününde nikah merasimi renkli anlara sahne oldu. Çiftin şahitliklerini ise AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halil Uğur, Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, Altunkaya Holding Ceo’su Azat Özel, Milat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaplan, Akanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Akan, Demirsoy Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirsoy, BMS Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Toy, Bedir Un Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Yılmaz, Şanlıurfa İzol Aşireti mensubu Ali İhsan İzol, Serdar Akgöz ve Zeynel Kartal yaptı.

Evlilik cüzdanını Selim Acar verdi

Nikah merasimi sonrası yeni evli çiftin evlilik cüzdanını ise Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar verdi. Evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim eden Acar, “Evlilik cüzdanını en iyi hanımlar saklar. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi.

Nikah merasiminde söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan ve Mesut Bozatlı ile CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç ise, çiftlere evliliğe ilişkin kısa birer konuşma yaparak, önemli tavsiyelerde bulundu. Nikah merasiminin ardından Emin ve İlayda çifti şahitlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü sanatçı Maral türküleriyle coşturdu

Emin ve İlayda çiftinin görkemli düğününde ünlü sanatçı Maral da sahne aldı. Birbirinden güzel türkülerle konuklara keyif dolu bir gece yaşatan Maral, bilinen halay türküleriyle de düğünü adeta bir şölene çevirdi. Emin ve İlayda çifti konuklarla birlikte muhteşem eserler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Organizasyon tam not aldı

Tüm hazırlıkları Güneray Davet Organizasyon tarafından yapılan düğünde davetliler gösterilen ilgiye ve hizmete tam not verdi. Sahne dekorundan masa tasarımına, servislerden genel tasarıma kadar tüm ince detayların düşünüldüğü kır düğününü organizasyonuyla tam not aldı.

Erdoğan iki aile adına teşekkür etti

Düğün merasiminde konuklarla yakından ilgilenen Ayıntap Reklam-İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, nikah merasimi sonrası katılımcılara teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekillerimize, iş dünyasının çok değerli isimlerine, mazeretleri dolayısıyla düğünümüze katılamayan ancak gerek telefonla arayarak gerekse de telgraf göndererek mutlu anımıza ortak olan eski ve yeni milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, oda ve dernek başkanlarımıza iki aile adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN