İl Başkanı Haberleri

İl Başkanı Haberleri

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin istifa etti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti.

CHP Gaziantep'te istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve yönetim kurulu istifa etti. İstifanın meclis üyelikleri listesinde CHP Genel Merkezi ile anlaşmazlıklar sonucu yaşandığı iddia edildi.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran görevinden istifa etti.

İl Başkanı Çetin 'Gaziantep Sağlık üssü oluyor'

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, MKYK Üyesi M. Sait Kirazoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle hizmet vermeye başlayan Gaziantep Şehir Hastanesi hakkında bilgi aldı.

Depremzede il başkanı, depremzede öğrencilerle bir araya gelince duygusal anlar yaşadı

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı 6. Kitap Günleri Fuarı depremzede öğrencileri konuk etti. Depremde eşi ve 19 yaşındaki oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ise program sırasında gençleri görünce duygusal anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Cumhur İttifakı'nın Gaziantep'teki yerel seçimi hedefi 10'da 10

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde hedeflerinin 10'da 10 olduğunu açıkladı. Bozgeyik, 5 Kasım 2023 tarihinde MHP Gaziantep İl Teşkilatı'nın ev sahipliğinde Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantı düzenleyeceklerini de duyurdu.

AK Parti Gaziantep'ten Yavuzeli ve Araban'da miting havasında toplantı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan coşkulu kalabalık İl Başkanı Murat Çetin ve yönetimini mutlu etti. Çetin davul zurnalı karşılamaya da Filistin'de yaşanan saldırı dolayısıyla izin vermedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, 'Türkiye Yüzyılı için hep ileri'

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu.

Çetin'e Nizip ve Oğuzeli'nde coşkulu karşılama

AK Parti Gaziantep İl Başkan Murat Çetin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile beraber AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Muharrem Cankesen ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nizip ilçe Teşkilatı tarafından AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'e şölen havasında bir karşılama töreni yapıldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin depremde kendisini kurtaran itfaiye erleriyle buluştu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Nurdağı'nda enkaz altında kalan, eşini ve çocuğunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisini enkazdan kurtaran itfaiye erleriyle buluştu.

Gençlerimiz Rambo'yu değil şehitlerimizi örnek almalı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve beraberindeki heyet mevlid kandilinde şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

AK Parti'nin Gaziantep hedefi 10'da 10

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Yerel seçimlerde hedeflerinin 10'da 10 olduğunu belirterek, Gaziantep Şehir Hastanesininde en geç 20-25 gün içerisinde hasta kabulüne başlayacağını açıkladı.

AK Parti Gaziantep İlçe Başkanları belli oldu

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen basın toplantısında da İl Başkanı Murat Çetin ilçe başkanlarını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Çetin GastroANTEP stantlarını gezdi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nde stant açan firmaları tek tek gezerek esnafla bir araya geldi.

Çetin'den 12 Eylül mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 12 Eylül Darbesi'nin 43'üncü yıl dönümünde yayımladığı mesajında, '12 Eylül Darbesi'nin üzerinden uzun yıllar geçti, ancak etkileri hala hissedilmektedir' dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'den bir ilk

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in talimatıyla her hafta cuma günü İl Başkanlığı Binası'nda 'Halk Günü' yapılmasına karar verildi. İlk Halk Günü buluşması ise 8 Eylül 2023 Cuma Günü İl Başkanı Murat Çetin başkanlığında Milletvekili Mesut Bozatlı'nın katılımı ile yapıldı.

GİBTÜ''de geniş çerçeveli toplantı

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ve beraberindeki heyet GİBTÜ'yü ziyaret etti. Ziyarette üniversitenin mevcut durumu ve hedefleri konusunda çerçeveli bilgi alış verişini içeren toplantı yapıldı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: 'Partimiz yeniden hedef gösterilmektedir'

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında provokatif eylemlerin ve partinin hedef gösterilmesine ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Çetin, tarih yıkımı yerinde inceledi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1962 yılında Gaziantep'te hizmet vermeye başlayan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alarak yıkımına başlanılan Dr. Ersin Arslan Devlet hastanesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Çetin ve İzol'un barış gayreti takdir topladı

Adem Kılıç ile iş insanı Mehmet Nergiz arasında yaşanan husumet AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve önceki dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol'un gayretiyle son buldu.

İl Başkanı Çetin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Gaziantep (İHA) – AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

MHP'nin Gaziantep İl Başkanı belli oldu

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz'ın istifasının ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığına Mustafa Bozgeyik atandı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz görevinden istifa etti

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Genel Merkezin takdiriyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Gaziantep heyetinden Ankara'da Bakanlarla görüştü

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ziyarette bulundu.

İl Başkanı Çetin 'Önceliğimiz deprem bölgesi ile Şehir hastanesi'

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek, Gaziantep'te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Gaziantep'te Ak Parti'nin yeni yönetimi açıklandı

Gaziantep'te AK parti İl başkanı Murat Çetin, düzenlediği basın toplantısıyla icra kurulu üyelerini kamuoyuna açıkladı.

Kızılaslan BBP Gaziantep İl Başkanı oldu

Gaziantep Büyük Birlik Partisi'nin yeni il başkanı Orhan Kızılaslan oldu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından GTB'de önerileri dinledi

Önceki dönem Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları ile parti il ve ilçe teşkilatı temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

İş adamı Ertan Üğüdür, BBP Gaziantep İl Başkanı oldu

Gaziantep'te mevcut Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Yönetimi fesh edilerek, işadamı Ertan Üğüdür yeni il başkanı olarak atandı.

İYİ Parti'den 'dolandırıcı ve küfürbaz aday' iddialarına cevap

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, partisinin birinci sıra milletvekili adayı hakkında sosyal medyada yer alan küfürbaz, dolandırıcı ve borsa spekülatörü olduğu yönündeki iddialara cevap vererek, AK Parti'de, MHP'de bir tane borsacı var mı? Demek ki en doğru kriter bizdeymiş dedi.