Iyi Parti Haberleri

Iyi Parti Haberleri

Başkan Şahin'in beyanname toplantısı sonrası flaş karar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Yavuzeli'ndeki 2024-2029 Seçim Beyannamesi Vizyon Toplantısı sonrası, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Altunbaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçme kararı aldı.

Belediye başkan adayları ve siyasi partilerin oy pusulalarındaki yerleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından çekilen kura sonucunda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerin birleşik oy pusulalarındaki yerleri belli oldu. Kurada AK Parti 1'inci, CHP 18'inci, MHP 31'inci, İYİ Parti ise 2'inci sırada yer aldı.

Kentin en önemli gününde 14 vekilden sadece biri katıldı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kentte çeşitli kutlama programları düzenlendi. Programlara Gaziantep'teki 14 vekilden sadece İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın katılması dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Başaran istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran görevinden istifa etti.

Milletvekili Gürban'dan İsrail'e sert tepki

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İsrail'in sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Gazze ve Filistin'in yanında olduklarını belirtti.

İYİ Parti'den 'dolandırıcı ve küfürbaz aday' iddialarına cevap

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, partisinin birinci sıra milletvekili adayı hakkında sosyal medyada yer alan küfürbaz, dolandırıcı ve borsa spekülatörü olduğu yönündeki iddialara cevap vererek, AK Parti'de, MHP'de bir tane borsacı var mı? Demek ki en doğru kriter bizdeymiş dedi.

İki milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları için hazırlık komisyonu kurulmasına karar verildi

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlık dosyaları için hazırlık komisyonu kurulmasına karar verildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

İlçe Başkanı tutuklandı

Nurdağı İyi Parti İlçe Başkanı Bünyamin Tek içkili mekanda tartıştığı görevli memura mukavemet gösterince tutuklandı.

İYİ Parti’de istifa şoku

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz'i sert sözlerle eleştirerek istifa ettiğini resmen duyurdu.

İYİ Parti İl başkanı istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu istifa etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'den Akşener'e: "Burada apaçık bir provokasyon var”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyaretine ilişkin, Bir muhalefet partisi genel başkanı Amerikan sözcüsü ağzıyla konuşuyor. Bu çok hayret verici bir şeydir. Bu konuşmayı yapıyor, korkunç tepkiler alıyor. Bazılarına göre siyasi hayatının en büyük hatasını yapıyor, belki bitişine sebep olacak bir hata. Hemen arkasından iftira attığı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketine gidiyor. Apaçık provokasyon işidir dedi.

Meral Akşener Ankara Adliyesi’nde ifade verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2017 yılında Antalya'da mühürsüz oyların kabulüne yönelik yaptığı açıklama ile ilgili açılan dava kapsamında Ankara Adliyesi'ne giderek ifade verdi.

4 Parti ortak bildiri yayımladı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un önerisi üzerine AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin TBMM grupları ortak bildiri yayımlayarak, Fransa Senatosu'nun Yukarı Karabağ ihtilafına ilişkin aldığı kararı kınadı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener erken seçim istedi

Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener, düzenledikleri ortak basın toplantısında bir an önce erken seçime gidilmesi çağrısı yaptı.

İYİ Parti Gaziantep’te toplu istifa

İYİ Parti Gaziantep İl Teşkilatı'nda toplu istifa şoku yaşanıyor. İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Avukat Uğur İbili'nin de aralarında bulunduğu 10 partili partiden istifa etti.