Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Gaziantep'te coşkuyla kutlandı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı Gaziantep’te coşkuyla kutlandı.

Sabah saat 09.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayan törende Atatürk anıtına Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gaziantep Valiliği makamında Tebrikat töreni düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde İstasyon Meydanı’nda kutlama ve geçit töreni düzenlendi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen askerleri selamladı. Program, öğrencilerin şiirleri, halk oyunu gösterisi ve zırhlı araçların tören geçidinin ardından son buldu.

Törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kent protokolü, şehit ve gazi dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN