Gaziantep'te Öğretmenler Günü'ne özel E-spor turnuvaları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sanal yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağladığı E-Spor Merkezi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel öğretmenler arası turnuva gerçekleştirecek. Turnuva için başvurular başladı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sanal yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağladığı E-Spor Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel öğretmenler arası turnuva gerçekleştirecek. Turnuva için başvurular başladı.

Sadece öğretmenlerin katılacağı turnuva 20-22 Kasım tarihleri arasında Counter Strike 2 ve FİFA23 oyunları ile Gezegenevi E-Spor Merkezi’nde düzenlenecek. Takım halinde yapılacak turnuvalarda öğretmenlerin Gaziantep sınırları içerisinde yer alması, eğitim fakültesi mezunu olması ve herhangi bir sağlık probleminin olmaması şartı aranacak. Başvurular, https://tls.tc/p2lT6 adresinden yapılacak. Kayıtlar 18 Kasım’da sona erecek.

E-Spor Merkezi’nde teknoloji severler bir araya geliyor

Teknoloji tutkunlarını bir araya getiren merkezde 520 metrekare kapalı alanıyla yüksek donanımlı 20 adet oyun bilgisayarı ve ekipmanları, 1 gigabit internet hızıyla yüksek oyuncu konforu düşünülerek tasarlanan ekipmanlar yer alıyor. Merkezin oyun turnuvaları, etkinlik ve eğitimleriyle ilgi görüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN