Gazikültür, Gazi şehrin her bir ilçesinde kurtuluş panelleri düzenliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Uluslararası Kültür ve Dil Araştırmaları iş birliğinde şehir merkezi ve çevre ilçelerde 'Kurtuluş Panelleri' düzenlenecek.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Uluslararası Kültür ve Dil Araştırmaları iş birliğinde şehir merkezi ve çevre ilçelerde “Kurtuluş Panelleri” düzenlenecek.

Cumhuriyet’in yüzüncü yılı ve Gaziantep’in Kurtuluşu’nun yıl dönümü dolayısıyla Gazikültür A.Ş. tarafından “1923’e Giden Yol 1920’den Geçiyor” sloganıyla milli şuur anlayışının güçlenmesi, Milli Mücadele ve Antep Savunmasının gençlere anlatılması amacıyla 20-21-22 Aralık tarihlerinde düzenlenecek panellerde alanında uzman isimler yer alacak.

Paneller, 20 Aralık Çarşamba Günü saat 14.00’da Nurdağı ilçesinde Nurdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, İslahiye ilçesinde Şehit Gökhan Alıcı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde, Nizip ilçesinde Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Karkamış ilçesinde Karkamış Belediyesi Belediye Salonu’nda, Araban ilçesinde Araban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ve Yavuzeli ilçesinde Yavuzeli Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak.

21 Aralık Perşembe Günü saat 11.00’de ise Şahinbey ilçesi TOBB Fen Lisesi’nde, Şehitkamil ilçesi Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi’nde ve Oğuzeli ilçesi Oğuzeli Belediyesi Belediye Salonu’nda uzmanlar öğrencilerle buluşacak.

22 Aralık Cuma Günü saat 10.00’da Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü’nde kapanış sempozyumu yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN