Globaldent Clinic, Taksim'de son teknoloji ile donatılmış ağız ve diş sağlığı polikliniğinin kapılarını açtı

Diş Hekimi Şule Tuygun ve Diş Hekimi Cihan Dölek'in ortak girişimiyle hayata geçen modern diş polikliniği, En iyi tedavi, en güzel gülüşü getirir felsefesiyle Taksim bölgesinin sakinlerine ve diş sorunu yaşayan turistlere hizmet veriyor.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Diş Hekimi Şule Tuygun ve Diş Hekimi Cihan Dölek’in ortak girişimiyle hayata geçen modern diş polikliniği, "En iyi tedavi, en güzel gülüşü getirir" felsefesiyle Taksim bölgesinin sakinlerine ve diş sorunu yaşayan turistlere hizmet veriyor.

Klinikte, tedavi planlarında, hastalar tedavi sürecine dahil edilerek onların diş sağlıkları hakkında çok daha bilgili olmaları sağlanıyor. Bu birey merkezli yaklaşım, hem hastaların tedavi sürecindeki memnuniyetini artırıyor hem de sonuçların daha kalıcı ve başarılı olmasına katkıda bulunuyor. Özellikle tedavi süreçleri konusunda endişeli olan hastalar, bu kişiye özel planlamalar sayesinde daha rahat ve bilinçli bir tedavi süreci geçiriyorlar.

Günümüz diş hekimliğinde dijital dönüşüm ve yapay zeka kritik bir rol oynamaktadır. Bu gibi yenilikleri tedavi sürecine dahil eden Globaldent Clinic’te, dijital diş hekimliğinin sunduğu ağız içi tarama, 3D modelleme ve diğer yenilikçi uygulamalar sayesinde, hastalar daha konforlu bir tedavi süreci deneyimliyorlar. Böylelikle özellikle tedavi süresi kısalıyor ve işlemler daha konforlu gerçekleşiyor.

Kliniğin yönetimi kaliteli, konforlu ve güvenilir bir hizmet sunma konusunda kesin bir kararlılık içerisinde hizmete devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN