Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Ergen, Medical Point'te

Medical Point Gaziantep Hastanesi modern ve uzman kadrosuna Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen'i dahil etti.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Medical Point Gaziantep Hastanesi modern ve uzman kadrosuna Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen’i dahil etti.

Operatör Doktor İrfan Ergen 2003 ile 2010 yılları arasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 ve 2015 yılları arasında ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlığını tamamladı. 2015 ile 2018 yıllarında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Göz Hastalıkları ve Şaşılık Birimi ve İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Arastırma Hastanesi’nde Prematüre Retinopatisi (ROP) alanında Uzman doktor olarak görev yaptı. Kuzey Irak’ın başkenti Erbil’de özel bir göz hastanesinde çalışan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen, Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. The best study of the year, International Journal of Ophthalmology alanında ‘’Yılın en iyi çalışması’’ ödülü bulunan Op. Dr. İrfan Ergen ‘’Comparison of the impact of epigallocatechin gallate and ellagic acid in an experimental cataract model induced by sodium selenite’’ isimli çalışması ile öne çıktı.

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor İrfan Ergen’in ilgilendiği hastalıklar; katarakt, saşılık, gözde titreme, diyabetik retinopati, Prematüre Retinopatisi (ROP) göz kapağı hastalıkları ve estetiği, kornea ve retina hastalıkları, çocuk göz hastalıkları tanı ve tedavisi, çocuk ve erişkin göz yaşı kanal tıkanıklığı ve pterjium olarak öne çıkmaktadır. Tedavi yöntemleri olarak, Fako Operasyonu ve Akıllı Mercek implantasyonu, Saşılık Operasyonu, Göz içi Enjeksiyonlar, Ptozis ve Blefaroplasti ve Tümor Eksizyonlari (Kapak Düsüklüğü, Göz Çevresi Estetiği ), DCR, probing ve Tüp implantasyonu( Gözyaşı Kanal Darlığı Tedavisi; Sonlama ), Pterjium eksizyonu (Dikişsiz) olarak sıralanmaktadır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN