Asayiş

Asayiş Haberleri

2 günlük kısıtlamada 6 bini aşkın araç kontrol edildi

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu tam gün olarak uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yapılan trafik denetimlerinde 6 bin 319 araç kontrol edilirken, kurallara uymayan 514 kişiye ise ceza uygulandı.

‘Kargo bizden’ diyerek 41 ilde 82 kişiyi dolandırdılar

Gaziantep'te, sahte sosyal medya hesapları kurarak ucuz oto parçası ilanları yayımlayan 11 şüpheli, 41 ilde 82 vatandaşın binlerce lirasını dolandırdı. Yapılan şikayetler üzerine harekete geçen polis, şüphelileri iki aylık teknik takibin sonucunda düzenlenen operasyonla yakaladı.

Gaziantep’te eş zamanlı operasyonlarda 320 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te narkotik polisleri 4 adrese yaptığı operasyonlarda toplamda 320 kilo uyuşturucu madde ve yüklü miktarda para ele geçirdi. Operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.

11 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harektlarıyla etkisiz hale getirildi

11 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harektlarıyla etkisiz hale getirildi.

Gaziantep’te 75 kilo metamfetamin ele geçirildi

Gaziantep'te sunta yüklü bir tırda yapılan aramada 75 kilo metamfetamin ve bin 440 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gaziantep’te dikkatsizlik kazalara neden oldu

Gaziantep'in trafik yoğunluğunun yaşandığı en işlek caddelerinden olan Gazi Muhtar Paşa'da yarım saat arayla meydana gelen iki kazada 4 kişi yaralandı.

Gaziantep’te 270 kişiye sosyal mesafe ve maske cezası

Gaziantep'te koronavirüs tedbirlerini denetleyen polis ekipleri 270 kişiye sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlalden, 10 kişiye ise karantina hükümlerine aykırı davranmaktan para cezası kesti.

59 adet kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te Eski Nizip yolu üzerinde uygulama yapan KOM ekipleri durdurdukları 2 araçta 59 tane kaçak cep telefonu yakaladı.

Nizip’te hırsıza suçüstü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir marketi soyan ve güvenlik kamerasına yakalanan hırsız, ardından polislerce suçüstü yakalandı.

Aile sağlığı merkezinde maskesiz girmek istedi doktoru darp etti

Avcılar'da geçtiğimiz günlerde aile sağlığı merkezinde maske takmadığı için uyarılan kadın, kadın doktoru darp edip hakaretler savurarak 'Elimde kalırsın' dedi. Yaşanan anlar hem doktorun cep telefonu kamerası hem de güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, olaydan sonra uzaklaşan kadın için doktor Beyaz Kod vererek şikayetçi oldu.

11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Zeytin Dalı bölgesinde şehit verdiğimiz kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mehmet Altun'un kanı yerde bırakılmadı. Saldırı sonrası başlatılan operasyonda 11 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 17 oldu.

Yolcu otobüsünde 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi

Gaziantep'e giriş yapmak üzere olan bir otobüste arama yapan polis ekipleri, 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bin 65 litre kaçak etil alkol ele geçirildi

Gaziantep'te bir araç içerisinde bin 65 litre kaçak etil alkol ele geçirildi. Polisler olayla ilgili 1 şüpheli hakkında işlem başlattı.

Gaziantep’te huzur operasyonu: 110 kişiye işlem

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde yaptığı çalışmalarda toplamda 110 kişiye işlem yaptı.

Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Gaziantep'te alacak verecek meselesi yüzünden tartışan iki arkadaşın kavgasında taraflardan biri kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Gaziantep'te kaçak telefon ticareti yapan 2 işyerine düzenlenen operasyon sonucu 49 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirilirken 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Camiden avize çalan hırsızlar yakalandı

Gaziantep'te bir camiden avize ve bir iş yerinden televizyon çalan 2 hırsız, önce güvenlik kameralarına daha sonra polise yakalandı.

PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılığı yapan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.