Asayiş

Asayiş Haberleri

Batan teknede hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e çıktı

Van Gölü'nde batan teknede hayatını kaybedenlerden birinin cesedine Bitlis'in Tatvan ilçesinde ulaşıldı.

1 günde araması bulunan 99 şahıs yakalandı

Gaziantep polisi 3 Temmuz günü yaptığı çalışmalarla araması bulunan toplam 99 şahsı yakaladı.

Havai fişek fabrikasındaki patlama da hayatını kaybeden işçiler son yolculuğuna uğurlanıyor

Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika işçilerinden Sebahattin Tepeçınar ve Havva Çelik'in cenazeleri son yolculuğuna uğurlanmak için Türk bayrağına sarılı cenazesi ile cami bahçesine getirildi.

Anne ve 2 çocuğunun cansız bedeni bulunan evde acı bekleyiş sürüyor

Bursa'da 2 çocuk ve annenin kanlar içerisindeki cansız bedenlerinin bulunduğu evin önündeki acı bekleyiş sürüyor. Gece boyu devam eden incelemelere rağmen Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla apartmana giriş yapılamıyor. Ayrıca anne ve 2 çocuğun adli tıptaki işlemleri devam ediyor.

Bataklık Operasyonu şüphelileri adliyeye sevk edildi

Bataklık operasyonunda yakalanan 67 şüpheli, korona virüs önlemleri kapsamında nezarethanelerde sağlık muayenelerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şehidin anısına saygısızlık

Mardin Kızıltepe ilçesinde şehit olan Polis Memuru Ömer Akcan'ın için yaptırılan hayrat çeşmesi kim olduğu bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından ilk geceden parçalandı.

uzman jandarmayı döven muhtar açığa alındı

Gaziantep'te eşi ve çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayıp darp edilen uzman jandarmayı döven muhtar açığa alınırken, diğer 3 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Sosyal medyada canlı yayından sonra intihar etti

Adana'da sevdiği kız başkasına verilince sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayının ardından kafasına tabanca ile ateş ederek intihar ettiği öne sürülen gencin cesedi Karaisalı ilçesinde bulundu.

Bakanlar patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk. Sakarya'da bulunan fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

En talihli kazazede

Gaziantep'te meydana gelen motosiklet kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü için en talihli kazazade dedirtecek görüntüler ortaya çıktı.

Kırıkkale’de özel okulda korkutan yangın

Kırıkkale'de özel bir okulun üçüncü katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

İşyerini basıp öldüresiye dövdüler

Malatya'da bir iş yerini basan saldırganlar, işyeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Otomobil yoldan çıkıp metrelerce takla attı: 2 yaralı

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı Köyü yolunda sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 200 metre takla atarak yuvarlanan araç, çamura saplanarak dururken, iki kişinin ağır yaralandığı kazada jandarma başka yaralı olma ihtimaline karşı yarım saat yaralı aradı.

Bodrum'da göçmenleri taşıyan bot battı: 3 kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahilinden denize açılan ve içerisinde 14 düzensiz göçmenin bulunduğu lastik bot battı. 2 göçmenin yüzerek kendi imkanlarıyla kıyaya ulaştığı ve 9 göçmenin ise denizden kurtarıldığı olayda, kayıp 3 göçmeni arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Polis ekiplerinden 'Yeditepe Huzur' uygulaması

İstanbul genelinde polis ekipleri tarafından 'Yeditepe Huzur' uygulaması yapıldı. Uygulamada polis köpeği ile araçlarda uyuşturucu madde araması yapıldı.

'Hacker' çetesinin 7 üyesi tutuklandı

Türkiye'de bulunan bankaların resmi internet sitelerinin birebir aynısını tasarlayıp, siteden işlem yapmaya çalışan yaklaşık 100 bin kişinin banka hesabı bilgilerini ele geçirerek, yaklaşık 2 milyon TL değerinde vurgun yapan 7 kişi tutuklandı.

Havan mermisi basın mensuplarını haber yazarken yakaladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde basın mensuplarının bulunduğu yere havan mermisi atıldı. Basın mensuplarının üzerinden geçen havan mermilerinden biri Fevzi Çakmak Mahallesindeki iki katlı bir eve isabet ederken, iki havanın ise boş alana isabet ettiği belirtildi.

Milletvekilinin ismini kullanıp, kredi vaadiyle dolandırdılar

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Necati Kılıç, bir milletvekilinin de ismini kullanan şahıslar tarafından kredi vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

3 buçuk aydır kayıptı cesedi toprağa gömülü olarak bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 buçuk aydır kayıp olarak aranan Vedat Kolutek'in öldürerek gömüldüğü ortaya çıktı. Vedat Kolutek'in cesedi katil zanlılarının cinayeti itiraf etmesiyle gömüldüğü yerde bulundu.

Toplam 4345 haber.