Gündem

Gündem Haberleri

Nizip Fevkani Camii ilk teravih namazında ibadete açılıyor

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek ibadete kapatılan Nizip Fevkani Cami, Pazar günü yeniden ibadete açılacak.

Türkiye'nin tek depremzede ve ampute fizyoterapisti

6 Şubat'ta meydana gelen depremlere Kahramanmaraş'ta 7 katlı bir binada yakalanıp sağ kolunu ve sağ bacağını kaybeden fizyoterapist Zeynep Büyükardıç, 9 yıllık fizyoterapistlik mesleğine ülkenin tek ampute fizyoterapisti olarak Gaziantep'te devam ediyor.

ANKA'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Hastane yönetimi tarafından hastanede görev yapan kadın doktorlar ve sağlık çalışanlarının yanı sıra hasta ve hasta yakını kadınlara da çiçek takdim edildi.

Tahmazoğlu'ndan, Ramazan Ayı mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı nedeniyle yayımladığı mesajında Ramazan Ayı'nın tüm İslam Alemi tarafından özlemle beklenen ay olduğunu ifade etti.

GAÜN Hastanesi'nde Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.

GAÜN'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, konuşmacılığını Psikolog Seda Ovayolu'nın yaptığı söyleşi düzenlendi

SANKO Üniversitesi'nde Kadınlar Günü kutlandı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla akademik ve idari kadın çalışanları ziyaret etti.

Sedefçilik mesleğinin tek kadın ustası 12 yıldır işini aşkla yapıyor

Gaziantep'te, erkek mesleği olarak bilinen sedef kakma sanatının tek kadın ustası olan Nurgül Türkmen, kadın olarak karşılaştığı tüm zorluklara rağmen mesleğinin inceliklerini ustalıkla sürdürüyor.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınlar kendi diktikleri eşofmanları giyip koştular

Gaziantep'te kadınlar kendileri için diktikleri eşofmanları giyip koşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Bakan Şimşek: 'İnsana dokunan projeleri Ankara'dan desteklemeye devam edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından depremzede ve yetim aileler için yapımı tamamlan 100 adet konutun kura çekim törenine katıldı. Bakan Şimşek, insan odaklı yatırımların öneminden bahsederek, İnsana dokunan projeleri Ankara'dan desteklemeye devam edeceğiz dedi.

Başkan Tahmazoğlu, Kadınlar Günü'nü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart'ın tüm dünyada, kadınların daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını söyledi.

Tahmazoğlu'ndan işçilere yüzde 114 zam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen yıla göre işçi maaşlarına yüzde 114 zam yaparak evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30 bin TL'ye yükseltti.

Şimşek, D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni inceledi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni gezerek inceledi.

İpek Cıncıkcı'ya Anadolu'dan Yükselen Kadın Ödülü

Geçtiğimiz hafta yaklaşık 3,4 milyon yatırımcıdan 18,5 milyar TL tutarında taleple halka arz sürecini rekor bir başarıyla tamamlayan, son 10 yıllık dönemde makarna ihracat şampiyonu olan Oba Makarna'nın Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı, Nasıl Bir Ekonomi gazetesi tarafından 'Anadolu'dan Yükselen Kadın Ödülü'ne layık görüldü.

Ünverdi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Her şartta hayatı güzelleştiren, çevresine umut aşılayan kadınlarımızın feraset ve özverisiyle zorluklarımızı birlikte aşıyoruz' dedi.

Şahin: 'Kadınlarımız, manevi değerlerimizin taşıyıcısı ve koruyucusudur'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nüket Alevli Ersoy'un başarı hikayesi kadınlara rol model oluyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, ömrünü eğitime ve kadınlara adamış bir Cumhuriyet Çınarı olan Nüket Alevli Ersoy'un başarı hikayesi kadınlara rol model oluyor.

GAGİAD'dan 8 Mart Kadınlar Günü mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayımladı.

Toplam 2425 haber.