Gündem

Gündem Haberleri

Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri trafiğe açıldı.

Tahmazoğlu 100. Yıl Tünelleri'nde motosiklet turu attı

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nde çalışmalar tamamlanırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, motor turu gerçekleştirdi.

Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma trafik timleri tarafından özel gereksinimli 40 öğrenciye 'trafik hepimiz için' projesi kapsamında eğitim verildi.

Ressam Ömer Ünsal SANKO Sanat Galerisi'nde sergi açacak

Ressam Ömer Ünsal, tuval ve deri üzerine yağlı boya ve karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan 'At, Primitif ve Deprem' temalı resim sergisini, 15 Mart 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Gaziantep'te Yarın Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenecek Mahalleler ve Saatler

Gaziantep'te elektrik kesintisi programı, yarın için belirlendi. Şehrin çeşitli bölgelerinde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Şahinbey'de Osmangazi Camii hizmete açıldı

Türkiye'nin en büyük ikinci camisini Gaziantep'e kazandıran Şahinbey Belediyesi, Osmanlı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Osmangazi Camii'ni de vatandaşın hizmetine açtı.

Gaziantep'te Ramazan sokağı dolu dolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Sokağı ile Ramazan ayı dolu dolu geçiyor.

İftar sofralarının vazgeçilmez içeceği meyan şerbeti için yoğun mesai

Gaziantep'te, Ramazan ayının vazgeçilmez içeceği meyan kökü şerbetinin iftar ve sahur sofralarına yetiştirilmesi için işletmelerde yoğun mesai başladı. Kentte, 6. kuşak meyan şerbeti üreticisi Halil Gezer, zorlu işlemlerin ardından hazırladıkları şerbetin 1,5 litresini 25 liraya sattıklarını ve pek çok faydası olduğunu söyledi.

Yedi Başak'tan Gazze'ye yardım çağrısı

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği İsrail'in yoğun bombardımanına maruz kalan Filistin için yardım çağrısında bulundu. Gazze'nin zor zamanlarında, Gazzeli mağdur insanlara destek olmak amacıyla harekete geçen Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, yardımları daha hızlı ulaştırmak için Mısır'a gidiyor. Dernek, topladığı bağışlarla Mısır'a yapılacak olan ziyaret ile yardım malzemelerini daha hızlı bir şekilde Gazze'ye ulaştırmak için seferber oldu.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103'üncü yıl dönümü

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103'üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında SANKO Üniversitesi Edebiyat Kulübü tarafından 'Mehmet Akif ve İstiklal Marşı' konulu konferans düzenlendi.

Vatandaşlar Ramazanda Millet Cami'ne akın etti

Türkiye'nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi Ramazan Ayı'nın gelmesiyle vatandaşlarının akınına uğradı.

2024 Gaziantep Aile Yılı tanıtımı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.

Şahinbey tesislerinde bağlama çalmayı öğreniyorlar

Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.

GAÜN'den resim sergisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Aliyev ile Ressam Vedat Arar'ın birlikte hazırladığı 'Dünden Bugüne Adım Adım' sergisi ziyarete açıldı.

Yıldırım: 'Ramazan'ın bereketini İslahiye ve Nurdağı ile paylaşalım'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Ramazan yardımlarının 6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan ve hala toparlanma süreci devam eden İslahiye ve Nurdağı ilçelerine yapılması çağrısında bulundu.

Şahinbey'de Ramazan dolu dolu geçecek

Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında düzenleyeceği programlarla ilçe halkına yine dolu dolu Ramazan geçirtecek. Tüm vatandaşların Ramazan'ı bir arada geçirmesi, bu kutlu atmosferin tüm ilçeyi sarması için Şahinbey Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Tahmazoğlu: 'En büyük hayalim Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde en büyük hayalinin Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Şahin: 'Ramazan ayı, yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, Müslüman alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk, manevi coşkular ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Gaziantep'te 5 tırdan oluşan insani yardım filosu Gazze için yola çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkısı ve koordinasyonunda Gazze için hazırlanan 5 tır insani yardım malzemesi, düzenlenen törenle yola çıktı.

Toplam 2392 haber.