Gündem

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı bir askerimiz şehit oldu

MSB: Hakkari / Şemdinli bölgesindeki bir üs bölgemizde alarm tatbikatı uygulaması esnasında mevzide dengesini kaybederek kayalıklardan düşen ve ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, derhal helikopterle hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 24 Ağustos 2020 tarihinde şehit olmuştur. Adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

Üç çocuklu aile, Suriyeli kardeşlere koruyucu aile oldu

Gaziantep'te yaşayan üç çocuklu Erdal-Nursel Kaynak çifti, ailesinin bakamadığı Suriyeli 4 ve 5 yaşındaki iki kardeşe koruyucu aile oldu. Koruyucu ailesine kavuşan çocuklar yeni yuvalarında hem anne baba sevgisini hem de yeni kardeşleriyle abi-abla sevgisini yaşıyor.

Gaziantep'te acı bir telaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde biber hasadının başlaması ile birlikte kadınlar, acıdan para kazanıyor. Acı biberleri çöpünden ayıran kadınlar, ev ekonomilerine katkıda bulunuyor.

Gaziantep'te yeni korona yasakları geldi

Gaziantep İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 22.08.2020 tarihinde 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 23. 27. ve 72. maddelerine göre, Gaziantep Valisi Davut GÜL başkanlığında olağanüstü toplanarak Covid-19 salgını surecinde hastalığın yayılmasının engellenmesi ve kamu sağlığının tehlikeye düşürülmemesi amacıyla gündemindeki konular görüşülerek aşağıdaki kararlar alınmıştır;

Biber fiyatının düşük olması tonlarca ürünün tarlada kalmasına neden oldu

Gaziantep'te yaklaşık 200 dönümlük bir alana biber ekimi yapan Kemal Özpolat, yaş kırmızı biber için verilen fiyatı beğenmeyince 15 gün boyunca hasat yapmama kararı aldı.

Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ölü olarak bulundu

Gaziantepli ünlü iş adamı Ahmet Şireciye ait villada ölü olarak bulunan yabancı uyruklu Muna Rai isimli kadının cansız bedeni, yapılan otopsi sonrası ülkesine gönderilmek üzere yetkililere teslim edilirken iş adamının sekreterinin de daha önce intihar ettiği ortaya çıktı.

Bakan Gül’den Duygu Delen’in ailesine ziyaret

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Mehmet Kaplan'ın oturduğu apartmanın 4. katından düşerek ölen 17 yaşındaki lise öğrencisi Duygu Delen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

PTT Çarşı Şubesi yeniden hizmete açıldı

Korona virüs nedeniyle kapatılan Gaziantep PTT Çarşı şubesi dezenfekte çalışmalarının ardından tekrar hizmete açıldı.

Gaziantep’in en yoğun PTT şubesi virüs nedeniyle kapatıldı

Gaziantep'te PTT'nin 'Çarşı' şubesi, çalışanlarda çıkan yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle kapatıldı. Kapatılan şubenin önüne bariyer çekilerek, vatandaşların yaklaşması engellendi.

Duygu Delen davasındaki gizlilik kararına itiraz

Gaziantep'te lise öğrencisi 17 yaşındaki Duygu Delen'in ölümüne sebep olmakla suçlanan Mehmet Kaplan'ın avukatı Enes Akbulut, soruşturma dosyasındaki gizlilik kararına itiraz etti.

Düğün patlamasını anmak isteyen HDP’lilere şok tepki

Gaziantep'te, 20 Ağustos 2016'da meydana gelen düğün patlamasının dördüncü yılında hayatını kaybedenleri anmak isteyen HDP heyetine, olayı yaşayan mağdur vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, DEAŞ'ın canlı bomba saldırısı sonucu hayatını kaybeden 57 kişiyi anmak isteyen HDP'lilere, Yılda bir gelip burada propaganda yapıyorsunuz sonra da bizi unutuyorsunuz dedi.

En acı ziyaret

Gaziantep'te 20 Ağustos 2016 yılında terör örgütü DEAŞ'ın bir düğüne saldırması sonucu hayatını kaybeden 57 vatandaş, olayın 4'ncü yılında anılıyor.

Konuşulmayan ölüm

Gaziantep’te lise öğrencisi 17 yaşındaki Duygu Delen’in ölümüne sebep olmakla suçlanan Mehmet K.’nın 16 Ocak 2019 tarihinde alkollü ve ehliyetsiz araç kullanırken Zeynep Berna Atay çarparak ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Duygu Delen'in avukatından son dakika açıklaması

Gaziantep'te yaşanan üzücü olay sonrası hayatı kaybeden Duygu Delen'in avukatından açıklama geldi

MİT, PKK hücresinin Türkiye’de sansasyonel eylemler planladığını istihbar etti.

MİT, PKK'nın silahlı eylemlere başlamasının yıl dönümü 15 Ağustos'taki Sansasyonel Eylem planlamalarını boşa çıkardı. MİT sahadan yürüttüğü yerel istihbari çalışmalar neticesinde; PKK'nın ilk silahlı eylemini gerçekleştirdiği 15 Ağustos'un yıldönümünde üç farklı PKK hücresinin Türkiye'de sansasyonel eylemler planladığını istihbar etti.

Duygu Delen olayında Sule Çet olayında ki uzman dahil oldu

Gaziantep'te yaşanan üzücü olay sonrası hayatı kaybeden Duygu Delen olayına Şule Cet olayındaki uzman dahil oldu

Gaziantep Valiliği Duyurdu: Yasaklandı

Gaziantep Valiliği tarafından alınan kararla, kentteki tüm etkinliklerin 15 gün boyunca yasaklandığı açıklandı.

Duygu D. olayının şüphelisi babasına ait olan şirketten açıklama

Gaziantep’te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet K.'nın babasına ait olan şirketten olayla ilgili açıklama

Davut Gül'den Duygu D. paylaşımı

Gaziantep’te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayından sonra Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu