Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep’te termometreler 52 dereceyi gösterdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın günlerdir vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği Gaziantep'te, 52 dereceyi gösteren termometreler de vatandaşları evde tutmaya yetmedi. Kent merkezinde 52 dereceyi gören sıcağa rağmen çarşı pazardaki aşırı yoğunluk pes dedirtti.

KURBANTEP ile kurban bereketi yıl boyu sürecek

Gaziantep Valiliği, KURBANTEP projesi ile vekâlet yoluyla kesilecek kurbanları kavurmaya dönüştürerek ve Kızılay Aşevinde yemek yaparak Gaziantep’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara yıl boyunca ulaştıracak.

Gaziantep'te okullar açılmayabilir

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin muhtarlarla bir araya geldi

İslahiye’de bir apartman karantinada

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir günde görülen iki vakayla birlikte bir apartman karantinaya alındı.

En çok ceza kesilen Gaziantep'te bir günde 2 bin 70 kişiye daha ceza yazıldı

Türkiye'de pandemi sürecinde en çok cezanın kesildiği Gaziantep'te bir günde 2 bin 70 kişiye ceza yazıldı.

Vaka sayıları artan Gaziantep’te düğünlerde polisler görev yapacak

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın vaka sayılarının artış gösterdiğini açıkladığı Gaziantep'te, valilik kararıyla düğünlerde kolluk kuvvetlerinin görevlendirileceği açıklandı.

Gaziantep'te yapılacak düğünlerle ilgili yasaklar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düğünlerde sosyal mesafe kuralına uyulmadığı ve maske kullanılmadığı için eğlencelerin kaygı verici olduğunu bildirdi.

Büsem’de ilk temel atıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi'nde yapılacak Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi (BÜSEM) Projesi kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül'ün katılımıyla ilk temel atıldı.

Damat düğünde korona virüsten korunmak için özel tulum giyerek göbek attı

Bursa'nın İznik ilçesinde bir düğünde korona virüsü dolayısıyla damat ve arkadaşları sağlık personelinin kullandığı tulumları giyerek göbek attı. Damada çeşitli şakalar da yapıldı.

Şahinbey Belediye'den 7 bin aileye 2 bin TL’lik kurbanlık yardımı

Türkiye'de ilk defa bir yerel yönetim, belediye meclisinden karar çıkartarak 7 bin aileye 'Bu yıl kurbanlıklarınız bizden' kampanyası ile 2 bin TL'lik nakit yardım kararı aldı.

Patlama sonrası devam eden enkaz çalışmaları havadan görüntülendi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın 2'nci gününde sabahın ilk ışıkları ile birlikte enkaz alanları gün yüzüne çıkarken arama ekiplerinin enkaz alanında çalışmaları havadan görüntülendi.

Afet Kriminal İnceleme ekibi Hendek’te havai fişek fabrikası patlama bölgesinde

Sakarya Hendek bölgesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Afet Kriminal İnceleme ekibi çalışmalarına devam ediyor.

Patlama sonrası hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92’si taburcu oldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrasında ekipler çalışmalarına gece saatlerinde de hız kesmeden devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından hastaneye kaldırılan 114 kişiden 92 kişinin taburcu olduğunu, 22 kişinin ise tedavisinin sürdüğünü duyurdu. Bölgede ise çalışmalar sürüyor.

Bademcik ameliyatından sonra bitkisel hayata giren minik kızın yaşam mücadelesi

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir hastanede bademcik ameliyatı geçirdikten sonra kanama nedeniyle tekrar hastaneye kaldırılan 3.5 yaşındaki Sevgi Önal, bitkisel hayata girdi. Yaklaşık 14 aydır evinde bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren minik Sevgi'nin ailesi yetkililerden uzanacak yardım elini bekliyor.

Bakanlar, fabrikadaki patlamada yaralanan çalışanları dinledi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan işçileri hastanede ziyaret eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Olay anını anlatan bir kadın, masanın altına saklanarak hayatını kurtardığını söyledi.

Gaziantep’te 2 bin kasaba korona eğitimi verilecek

Gaziantep'te Kurban Bayramı öncesi 2 bin kasaba korona virüs eğitimi verilecek.

Elazığ'da ağaca tırmanan vaşak görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için koruma altında olan vaşak tırmandığı ağaçta görüntülendi.

Depremzede konutları için işçiler bayramda da mesaide

Elazığ'da deprem sonrası yapımına başlanan konutlarda çalışmalar bayramda da devam etti. Korona virüs tedbirleri kapsamında bayram nedeniyle il dışına gitmemeleri istenen işçiler mesai yaptı.

Tren yolcuları yolda kaldı

İstanbul-Uzunköprü seferini yapan yolcu treni, Muratlı'da raylardan kaynaklı sorunlar nedeniyle durduruldu. Seferlerin durması nedeniyle vatandaşlar Muratlı'dan gidecekleri yerlere otobüsler ile taşındı.

Toplam 2433 haber.