Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te şok görüntüler

PTT önündeki işlem kuyruğu uzadıkça uzadı

Tam kapanma uzatılacak mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 07.05.2021

07 Mayıs Cuma günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Şehitkamil ilçe milli eğitim şube müdürünün baba acısı

Şehitkamil ilçe milli eğitim şube müdürü Bülent Tiryaki'nin babası vefat etmiştir

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke'nin baba vefat etti

AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı Av.Hasan Teke’nin babası Mustafa Teke vefat etti. Vefat haberini Hasan Teke sosyal medya hesabından duyurdu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 06.05.2021

06 Mayıs Perşembe günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Bakan Selçuk’tan ’Hıdırellez’ paylaşımı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından 'Hıdırellez' dolayısıyla çizdiği bir resmi paylaştı. Resimde bir aşı ve kapısı ardına kadar açık olan okulun önünde oyun oynayan çocuklar yer aldı.

Tam kapanmada çiçekçi esnafına destek

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 17 günlük tam kapanma nedeniyle kepenk indiren şehir genelindeki çiçekçi esnafına destek eli uzattı. Kentteki her bir esnaftan çiçek alan Büyükşehir ekibi, 65 yaş ve üstü kadınlara Anneler Günü münasebetiyle hediye etti.

Şehitkamil’den esnafa pandemi desteği

Çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren ve pandemi dolayısıyla çıkarılan genelge ile iş yerleri kapanan esnafa yönelik Şehitkamil Belediyesi tarafından gıda paketi desteği devam ediyor. Gıda paketleri, esnafın ev adreslerine teslim ediliyor.

Gaziantep Emniyet Müdürü emekliliğini istedi

Gaziantep'te, 19 Eylül 2019 tarihinden buyana İl Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Cengiz Zeybek, emekliliğini istediğini duyurdu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 04.05.2021

04 Mayıs Salı günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Gaziantep Valiliği’nden Camideki görüntülere ilişkin açıklama

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklama göre,

Türkçe konuşamayınca devreye Emniyet Müdürü girdi

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tam kapanma denetimine katıldı. Denetim esnasında bir kişinin aracında beklediğini gören Zeybek, sorgulama yaparken Türkçesinin zayıf olduğunu anlayınca kısıtlamada neden dışarda olduğunu İngilizce sordu.

Gaziantep'te elektrik kesintisi 03.05.2021

03 Mayıs Pazartesi günü GAZİANTEP il geneli ve ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve zaman bilgileri, Toroslar EDAŞ resmi verileri.

Şehidin emaneti unutulmadı

GAZİANTEP(İHA) – TSK'nın Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği 'Bahar Kalkanı' operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay'ın hiç görmediği çocuğu Bahar'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Ünlü sanayici vefatının 23. yıldönümünde anıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odası'nın 1990-1998 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı görevini yapan merhum Kamil Şerbetçi'yi, vefatının 23. yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden gri pasaport açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya da dolaşan Hizmet Pasaportu ile yurt dışına insan gönderildiği iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Yaralı ağaçkakan tedavi altına alındı

Araç çarpması sonucu kanadı kırılan ağaçkakan tedavi altına alındı. Yaralı hayvan tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacak.

Validen, öğrencinin hayatını kurtaran öğretmenlere teşekkür

Gaziantep Valisi Davut Gül, nefes borusu tıkanan ve boğulmak üzere olan öğrenciyi 'Heimlich Manevrası' ile hayata döndüren öğretmenleri makamında misafir ederek teşekkürlerini iletti.