Medical Poınt Gaziantep'te 30 Ağustos coşkusu

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mini bir konser gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mini bir konser gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde çalışanların ve misafirlerin katılımı ile coşkulu şekilde kutlandı. Hastanenin lobisinde gerçekleştirilen etkinlikte, hastanede görev yapan Diyaliz Hemşiresi Hülya Aslan’ın solo şarkı performansı ile klasik gitarda Sanat Koordinatörü Hasan Korkmaz’ın canlı müzik performansı, konser coşkusuyla devam etti. 30 Ağustos’ta misafirlere hoş bir ambiyans yaşatan ekibin şarkılarına, çalışanların yanı sıra misafirler de ay yıldızlı balonlarla ve bayraklarla eşlik etti. Hastane çalışanlarının Mustafa Kemal Atatürk imzalı ay yıldızlı tişörtleri ise Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak dikkat çekti.

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada, "30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum" dedi.

Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin ise söz aldığı etkinlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek solo performansından dolayı Diyaliz Hemşiresi Hülya Aslan’ı ve emeği geçen herkesi başarılarından dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN