Şahinbey Ampute'den farklı tarife 9-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Konya Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Konya Ampute Futbol Takımı’nı 9-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Ligdeki çıkışını aldığı galibiyetlerle sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Konya Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Şahinbey Ampute Futbol Takımı olurken, mavi-beyazlı takım güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ikinci yarıda rakip filelere gönderdiği 5 golle karşılaşmayı 9-0 kazanmasını bildi.

Hedefimiz şampiyonluk

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel iyi bir oyunla rakip karşısında galip geldiklerini belirterek, “Alınan farklı galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Sezon başında söylediğim gibi, oyuncu grubumuz ile şampiyonluğa koşuyoruz. Aldığımız farklı galibiyette bunun bir göstergesidir. Alınan bu galibiyeti Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na hediye diyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN