Yamlı: 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet'

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet. Hep beraber, birlikte inşallah asıl meselemiz olan eğitim işini belli bir noktaya getireceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, “Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet. Hep beraber, birlikte inşallah asıl meselemiz olan eğitim işini belli bir noktaya getireceğiz” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediyesine bağlı aile merkezlerinde ve kütüphanelerde görevli öğretmenler, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da Şehitkamil Belediyesinin misafiri oldular. Programa, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Ceyda Gürsel, Fatih Ermeydan ve öğretmenler katıldılar.

"Amacımız, milletimize hizmet etmek"

Programdaki öğretmenlere hitaben konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, “Bu iş, ekip işi. Yaptığınız iş arkadaşlar lütfen önemseyin. Branşınız ne olursa olsun, Bazen bir çocuğa dokunan beden eğitimi öğretmenidir, bazen resim öğretmenidir, bazen matematik öğretmeni öğretmenidir. Branşlar arasında biz hiçbir zaman ayrım yapmadık, yapamayız, yapmamalıyız. Sizler de yaptığınız işte lütfen hiç bir zaman önemli, önemsiz demeyin. Her şeyi önemseyin, bütün ayrıntısına kadar hâkim olun. Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet. Öğretmenlerimizin çocukları da meslektaşlarına emanet. Hep beraber, birlikte inşallah asıl meselemiz olan eğitim işini belli bir noktaya getireceğiz. Ben, organizasyon için Belediyemize, Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, buradaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sizlerin de Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

"Projelerimizin tamamı geleneksel hale getirdik"

Programdaki öğretmenlere hitaben konuşan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, “Ben öncelikle huzurlarımızda Sayın Kaymakamımın huzurunda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine, eğitim alanında her konuda her zaman bizimle beraber olduğu için kurumlar arası iş birliğine en üst düzeyde değer verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Teşekkür ediyorum, İyi ki var Başkanımız. Değeri Başkanımız, göreve başladığı günden itibaren ilçemizde kurumlar arası gerçekten müthiş bir iş birliği de yaparak her konuda Türkiye’ye örnek olabilecek birçok proje yaptık. Bu projelerimizin tamamı geleneksel hale getirdik. Hala devam ediyor ve birçok şehir de bizden örnek alarak uygulamaya çalışıyorlar. Bize, her zaman destek veren başta Sayın Kaymakamım olmak üzere Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN