Yılın en dikkat çeken cilt uzmanı ödülü Filiz Coşkun'a verildi

Gaziantep'te 3.'sü düzenlenen 'Best Of Gaziantep Awards ödülleri sahiplerini buldu. 34 kategoride ödül verilen gecede Filiz Coşkun'a ise 'Yılın En Dikkat Çeken Cilt Uzmanı' ödülü verildi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep’te 3.’sü düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödülleri sahiplerini buldu. 34 kategoride ödül verilen gecede Filiz Coşkun’a ise “Yılın En Dikkat Çeken Cilt Uzmanı” ödülü verildi.

Gaziantep’te 3.’sü düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödül töreninde birçok ünlü ve firmalar ödüllerin sahibi oldu. Ödül töreninin organizatörlüğünü ve yapımcılığını ise Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, Ali Yollarda programı ile bilinen ve Haber Muhabiri Ali Göksular üstlendi. Düzenlenen törende Cilt Uzmanı Filiz Coşkun’a “yılın en dikkat çeken cilt uzmanı” ödülü verildi. Ödülü ise Filiz Coşkun ünlü sanatçı Mehmetli Erbil ve Aslı Kökçe’nin elinden aldı.

“Mutlaka cildinize önem verin”

İnsanların cildine gereken önemi vermesi gerektiğini söyleyen Filiz Coşkun, “Ben bir cilt uzmanıyım. İnsanlar ciltlerine gereken değeri versinler. Her şeyi alabiliriz fakat cildimizi alamayız 15 yıldır bu sektördeyiz. Eğer cildinizi seviyorsanız mutlaka benim bakımımdan geçmeniz gerekiyor. Ben işine aşık ve iyi ciltler görmek isteyen bir uzmanım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN