Asayiş

Asayiş Haberleri

Otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Gaziantep'te otomobilin çarptığı 3 yaşındaki Emrah Fak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazanın 3 yaşındaki Emrah'ı ikiz kardeşinden ayırdığı öğrenildi.

Anne ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı

Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dini nikahlı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu tabanca ile öldürdükten kısa süre sonra yakalanan katil zanlısı Cemal Yıldız, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kırmızı ışık ihlali yapan 8 sürücüye 58 bin lira ceza

Gaziantep'te, dron destekli yapılan trafik uygulamalarında kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen 8 araç sürücüsüne toplam 58 bin 568 TL cezai işlem uygulandı. Araçların kırmızı ışık ihlal anları ise dron kamerasına yansıdı.

Terör örgütleriyle iltisaklı 11 kişinin mal varlığı donduruldu

Terör örgütlerine ve teröristlere fon sağladığı ve topladığı tespit edilen 11 kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

MSB: "Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu"

Milli Savunma Bakanlığı, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucu yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Gaziantep'te yolcu otobüsünde 2 kilo uyuşturucu bulundu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nurdağı ilçesinde bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 2 kilo 600 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Dini nikahlı koca dehşet saçtı: Anne-oğul öldü

Gaziantep'te bir şahıs, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dini nikahlı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu tabanca ile öldürdü. Olay sonrası kaçan katil zanlısı, yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep'te hırsızlık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep'te polis ekipleri, bir oto hırsızlığı ve bir inşaat alanından hırsızlık olaylarının faili olduğu belirlenen bir şüpheliyi yakaladı.

3 kardeşin öldüğü muhtarlık kavgası firarisi saklandığı samanlıkta yakalandı

Gaziantep'te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgası davasında 10 yıl hapis cezası alan firari V.O., jandarma ekiplerinin titiz planlama ve takip çalışmaları sonucu saklandığı samanlıkta olaydan 5 yıl sonra yakalandı.

İstiklal Caddesi bombacısı Ahlam Albashir’e 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 3 bin 9 yıla kadar hapis talebi

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır'in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Albashir'in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 3 bin 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Savunma yapan Albashir, ''Vefat eden insanlardan dolayı geceleri uyuyamıyorum. Ben yetimim, kimsenin yetim olmasını istemezdim. İdam verseniz de itiraz etmeyeceğim. Bunu affedilmek için demiyorum'' dedi. Bunun üzerine duruşma Savcısı, ''Yetim bıraktığı çocukların günahı boynuna olsun, vicdanı varsa zaten uyuyamazsın diye konuştu. Mahkeme, 3 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Scooter kazasında 2. duruşma görüldü, ağır yaralanan Şimal Toprak ilk kez dinlendi

Gaziantep'te scooter'daki Ezgi Alya Yiğit'in ölümü, arkadaşı İrem Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasıyla sonuçlanan ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü. Duruşmada dinlenen yaralı Şimal Toprak, Yola kontrollü bir şekilde çıktık. Biraz ilerlerken araç arkadan gelerek bize çarptı dedi. Duruşma, Ankara Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi'nden rapor talep edilmesine karar verilerek 21 Mayıs tarihine ertelendi.

15 vatandaşı toplam 53 bin 850 TL dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te, benzer yöntemlerle 15 farklı vatandaşı toplam 53 bin 850 TL dolandırdığı tespit edilen 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sobaya yanlışlıkla dökülen benzin iş yerini küle çevirdi

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantep'te iş yeri sahibinin olmadığı bir anda iş yerine gelen iki müşteri, yakmak istedikleri sobaya yağ yerine benzin dökünce tamirhanede yangın çıktı. Yangın sonrası iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Gaziantep'te 42 aranan şahıs yakalandı

Gaziantep'te aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalarda 42 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince bir iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon TL olan gümrük kaçağı 64 adet cep telefonu ile 38 adet akıllı saat ele geçirildi.

Gaziantep'te trafik levhası hırsızına suçüstü

Gaziantep'te trafik levhası çalan şüpheli şahıs, devriye atan jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te terör örgütü propagandası yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerini engellemek için siber suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi

Yüksek kar getirili Fatih Terim Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

15 ayrı kapkaç olayının 3 şüphelisi yakalandı

Gaziantep'te yüzleri maskeli şekilde 15 ayrı kapkaç olayının şüphelisi 3 şahıs, saklandıkları adrese yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheli şahısların bazı kapkaç anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Toplam 4345 haber.