Asayiş

Asayiş Haberleri

Adıyaman Gaziantep Karayolunda kaza: 4 yaralı

Adıyaman Gaziantep Karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te düşen helikopterin enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor

Hatay Havalimanı'ndan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Düşen helikopterin enkazından ilk görüntüler

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin gece saatlerinde cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, düşen helikopterin enkazı ve ekiplerin yoğun çalışması dikkat çekti.

Helikopterin düştüğü alanda ve enkazda çalışmalar sürüyor

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin düştüğü alanda ve enkazda çalışmalar sabahın ilk ışıklarında da sürdü.

Helikopter kazasında şehit olan polislerin isimleri açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te meydana gelen helikopter kazasında Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün şehit olduğunu açıkladı.

Helikopter kazasında şehit olan pilotların naaşı morga kaldırıldı

Gaziantep'te polis helikopterinin kaza kırıma uğrayarak düşmesinin ardından şehit olan 2 pilot polisin naaşı, morga kaldırıldı.

Helikopter kazasında yaralanan teknisyen hastaneye sevk edildi

Hatay'da havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsal Kartal Mahallesi'nde kaza kırıma uğrayan polis helikopterindeki 2 pilot şehit olurken, 1 teknisyen ise yaralandı. Yaralı teknisyen, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Bakan Ali Yerlikaya: '2 pilotumuz şehit olmuş, 1 teknisyenimiz yaralanmıştır'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsal Kartal Mahallesi'nde kaza kırıma uğrayan polis helikopteri ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gaziantep'te Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Ait Helikopter Kazası: 2 Şehit, 1 Yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Havalimanı'ndan Gaziantep Havalimanı'na doğru yola çıkan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na ait EM 708 kuyruk numaralı helikopterin Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradığını açıkladı.

Gaziantep Osmaniye yolu tünelde zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde tünel içerisinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Gaziantep Osmaniye yolunda zincirleme trafik kazası: 1 ölü

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde tünelde meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Gaziantep Osmaniye yolunda otobüs kazası: çok sayıda yaralı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde tünel içerisinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı.

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan 30 şüpheli yakalandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık suçundan aranan 30 şüpheli yakalandı.

Kablo hırsızları kameraya yakalandı

Gaziantep, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından gece saatlerinde gerçekleştirilen kablo hırsızlığı bir vatandaşın cep telefon kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

ATV kazasının sanığı doktorun alkol savunması

Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu'nun yargılanmasına başlandı. Sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu'nun duruşmada, 'Ameliyata girerken alkol ile ellerimizi ve kollarımızı dezenfekte ettiğimiz için kanımda 0,29 promil alkol tespit edilmiş' şeklindeki savunması ise dikkat çekti.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda piyasa değeri 1 milyon TL olan 19 bin 467 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 21 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te mercek operasyonunda 4 şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadeleye yönelik mercek operasyonunda 4 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyon sonucunda çok sayıda tüfek ve fişek ele geçirildi.

Gaziantep'te motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, 5 farklı motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te seyir halindeki gıda yüklü tır devrildi

Gaziantep-Şanlıurfa kara yolu Nurdağı ilçesi yakınlarında gıda yüklü tır devrildi. Sürücünün ağır yaralandığı kazada yol ulaşıma geçici süreliğine kapandı.

Toplam 4345 haber.