Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te çatışmayı aratmayan düğün: Çocuklara rağmen silahlar patladı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki bir düğünde gelin ve damat yakınları tarafından peş peşe silahlar patladı. Gelin ve damadın yakınları, çocukların olmasına aldırış etmeden silahları doldur boşalt yaparcasına arka arkaya ateşledi.

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi."

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hle getirildi.

Ehliyetsiz sürücü ve arkadaşının polise mukavemeti pahalıya mal oldu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, uygulama noktasında durdurulduktan sonra trafik polislerine mukavemette bulunan ehliyetsiz sürücü ve arkadaşı haklarında adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Bankada sırası geciktiği için bomba ihbarında bulundu

Kırşehir'de bir banka şubesinde meydana gelen olayda sıra yüzünden görevlilerle tartışan bir kişi, şüpheli paket ihbarında bulundu.

İlk iş günü sonu oldu

Gaziantep'te parke ustası 20 yaşındaki genç, ilk iş gününde 7. kattaki yük asansöründen düşerek hayatını kaybetti.

Kafasına mini inşaat vinci düşen işçi kurtarılamadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde inşaatta bulunan mini vincin kafasına düşmesi sonucu ağır yaralanan genç işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sudanlıların kanlı kavgası kamerada

Gaziantep'te okuyan Sudanlı öğrenci Atta Almanan, yarı zamanlı çalıştığı kafede çalışma ücreti nedeniyle tartıştığı vatandaşı olan iş yeri sahibi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken katil zanlısı iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Gaziantep'te kış tedbirlerine uymayan sürücülere 144 bin TL ceza

Gaziantep'te kış tedbirleri ve kazaların önlenmesine yönelik yapılan trafik denetimlerinde kurallara uymayan 24 araç sürücüsüne 144 bin 171 TL ceza kesildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Antalya kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden vurdu”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 6 günde Antalya kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden vurduğunu açıkladı.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu katledenlere müebbet hapis cezası

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davada karar açıklandı. Mahkeme, sanıklar Kadir Yasak, Ali Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Hırsızlara engel olmak isteyen inşaat bekçisi darp edilerek öldürüldü

Gaziantep'te bir bekçi, çalıştığı inşaat alanına hırsızlık için gelen 4-5 kişilik gruba engel olmak isterken sopalarla feci şekilde darp edildi. Olay sonrası ağır yaralanan bekçi, 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi

Gaziantep'te çalıştığı fabrikada pres makinesine sıkışan işçi, feci şekilde hayatını kaybetti.

Kayınbirader cinayetinin detayları ortaya çıktı

Gaziantep'te iş yeri tartışması sonrası eniştesi tarafından öldürülen kayınbiraderin cenazesi ailesine teslim edildi. Şok cinayetin, dükkandan çıkmayı kabul eden kayınbiraderin özel yaptırdığı kepenk parasını istemesi sonrası işlendiği iddia edildi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından 2 şüpheli üzerinde yapılan aramada 554 gr metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi.

Depremde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı'nın üçüncü duruşması görüldü

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili üçüncü duruşma görüldü. Duruşmada tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilirken, bilirkişi raporu yetersizliğinden duruşma 8 Mart tarihine ertelendi.

24 ayrı hırsızlık şüphelisi 190 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı

Gaziantep'te 24 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, 190 saat süren güvenlik kamera incelemesi ve teknik takip sonucu bir araçtan hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Kira kavgasında eniştesini öldürdü

Gaziantep'te bir şahıs, kira yüzünden bir süredir tartışmalar yaşadığı eniştesini silahla vurarak öldürdü.

Gaziantep'te takla atan araçta bulunan 4 kişi yaralandı

Gaziantep'te seyir halinde kontrolden çıkan araç takla atarken, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Yavuzeli'nde yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde yoğun sis etkili oldu. Yoğun sis nedeniyle Gaziantep-Adıyaman karayolunun Yavuzeli bölümünde görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düşerken araçlar kontrollü bir şekilde ilerlemeye çalıştı.

Toplam 4339 haber.