Asayiş

Asayiş Haberleri

Bisiklet hırsızları polisten kaçamadı

Gaziantep'te 12 adet bisiklet çalınması olayı ile ilgili 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ni soyan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne kapı ve camları kırarak girdikten sonra televizyon, çay ve şeker ile bazı evrakları çalan şüpheli şahıs yakalandı. Çalınan televizyon dernek başkanına teslim edilirken yakalanan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te emniyet ve jandarmadan ortak uygulama: 132 şahıs yakalandı

Gaziantep'te emniyet ve jandarma, umuma açık yerlerin kontrolü ile yol kontrol ve arama faaliyeti yaptı. İcra edilen faaliyet sonucunda çeşitli suçlardan aranan 132 şahıs yakalanırken, çok sayıda suç unsuru malzeme ele geçirildi.

Gaziantep'te 150 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 150 bin TL değerinde 2 bin 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından 2 iş yeri, 1 araç ve 1 depoda yapılan aramada 2 milyon 799 bin sigara kağıdı yaprağı ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği soyuldu

Gaziantep'te kapı ve camları kırarak Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne giren şahıslar, televizyon, çay ve şeker ile bazı evrakları çaldı. Olaya tepki gösteren dernek başkanı, yaşanan hırsızlık olayının vicdanları yaraladığını söyledi.

Kız öğrenci okulda 3. kattan atladı

Gaziantep'te 11. sınıf öğrencisi, eğitim gördüğü okulda 3. kattan atladı. Olay sonrası ağır yaralanan kız öğrenci hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, 2 motosiklet ve 1 elektrikli bisiklet hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonunda 9 kişi yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik düzenlenen 9 ayrı şüphelinin adresinde yapılan aramada 18 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gaziantep'te 3,5 milyon TL'lik sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir işyerine düzenlenen operasyonda, 3,5 milyon TL değerinde sahte deterjan malzemeleri ele geçirdi.

Aranan şahıs Nizip'te yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 2 kişiyi kasten öldürmek, 1 kişiyi de yaralamak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit etmek suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli, polis ekiplerince gizlendiği adreste yakalandı.

Scooter kazasında ölen lise öğrencisinin ailesinden tepki

Gaziantep'te scooter ile yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada çarptığı Ezgi Yiğit'in ölümüne, İrem Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin 28 günde tahliye edilmesine aileden sert tepki geldi. Aile kızlarının katilinin dışarıda serbest dolaştığını ifade ederek duruma tepki gösterdi.

Gaziantep'te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Gaziantep-Suriye sınır hattında göçmen kaçakçılığı yapan suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 10 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalanırken, şehirler arası izinsiz seyahat eden Suriye uyruklu 102 göçmene para cezası kesildi.

Nizip'te 2 motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te yılbaşı öncesi çok miktarda kaçak ve sahte alkol ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi sahte alkol denetimlerinde 473 litre kaçak alkol ile 55 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te DEAŞ operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekipleri, DEAŞ terör örgütüne yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, ülkeye yasadışı yollarla geçerek terör eyleminde bulunabileceği değerlendirilen ve Suriye bölgesinde DEAŞ terör örgütü içerisinde 2015-2017 yılları arasında yol kontrol noktası nöbetçisi olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen Suriye uyruklu bir şüpheli yakalandı.

Karşıya geçerken otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 16 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs jandarmadan kaçamadı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan 28 yıl 8 ay 16 gün hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'teki depremde yıkılan ve 49 kişinin ölümüne neden olan 11 katlı Emre Apartmanı davası görüldü

GAZİANTEP (İHA) – 6 Şubat depremlerinde yıkılan Emre Apartmanı davasının duruşması yapıldı. Tutuklu ve tutuksuz sanıkların savunmaları alındı. Mahkeme, 2'si tutuklu 4 sanık hakkında mevcut hallerinin devamına karar verdi.

Toplam 4339 haber.