Asayiş

Asayiş Haberleri

Bağ evinden hırsızlık yapan 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bağ evinden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Jandarmadan mobil eğitim aracı ile öğrenci ve vatandaşlara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, 'Mobil Eğitim Aracı ve Emniyet Kemeri Simülasyon Tırı ile sürücü, öğrenci ve vatandaşlara yönelik trafik eğitimi verildi.

Darp edilerek öldürülen şahsın davasında tahliye kararı

Gaziantep'te 2021 yılında ormanlık alanda taş ve sopalarla feci biçimde darp edildikten evinin önüne bırakılan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Vakıf Ertürk'ün öldürülmesine ilişkin 7. duruşma görüldü. Duruşmada 4 sanıktan Erkan Keklik hakkında tahliye kararı çıkarken diğer 3 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Rüşvet aldığı iddia edilen katibin ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep Adliyesinde katip olarak çalışan ve adliye kafeteryasında meydana geldiği iddia edilen rüşvet olayıyla ilgili tutuklanan A.Y.'nın ifadesi ortaya çıktı. Rüşvet aldığı iddia edilen katip A.Y., 'Avukatın yanında gördüğüm şahıslar yanıma gelerek görüşmek istedi, ben de kabul ettim. Görüşme sırasında 'dosyanın bir an önce sonuçlanması lazım' diyerek avucumun içine bir şey tutuşturuldu. Sonrasında da sivil polisler beni yakalayınca elime tutuşturulanın para olduğunu anladım ifadelerini kullandı.

Bağ evinden hırsızlık yapan 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bağ evinden hırsızlık yaptığı belirlenen 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanırken, çalınan malzemeler ise sahibine teslim edildi.

Gazeteci Özkılıç'a silahlı saldırı davasında karar açıklandı

Gaziantep'te 4 yıl önce gazeteci Mahmut Özkılıç'a silahlı saldırı davasında yargılanan 6 sanıkla ilgili karar açıklandı. Davada yargılanan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile 2 sanığa adam öldürmeye teşebbüse azmettirmek suçundan 18 yıl, diğer 3 sanığa ise adam öldürmeye teşebbüs suçundan 12 yıl ile 15 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Gaziantep'te derede bebek cesedi bulundu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Allaben Deresi'nde 4-5 aylık erkek bebek cesedi bulundu. Bebeğin, gece saatlerinde bu noktaya bırakıldığı tahmin ediliyor.

İleri Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Özkılıç'ın Saldırı Davasında Şok Karar: Sanıklara Verilen Cezalar Belli Oldu

Gaziantep'te 2018 yılında İLERİ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mahmut Özkılıç'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili davada şok bir karar çıktı.

Jandarma ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Gaziantep'te jandarma ekiplerince son iki haftada yapılan operasyonlarda çok sayıda suçtan aranan 152 şüpheli şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Gaziantep'te 22 yıl önce çalınan motosiklet bulundu

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2001 yılında çalınan bir motosiklet, 22 yıl sonra emniyet güçleri tarafından ele geçirildi.

Gaziantep Adliyesinde rüşvet operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep Adliyesinde görevli katip A.Y. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.Y. adliye binasının birinci katından atlayarak kaçmaya çalışırken, yakalanarak tutuklandı.

Babasından izinsiz aldığı otomobille faciaya yol açtı: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te 16 yaşındaki Mehmet Kaya babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Ehliyetsiz sürücü Mehmet Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç taklalar attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

20 TL yüzünden iş yerini silahla bastılar

Gaziantep'te sipariş ettiği beyranın fiyatının 20 TL fazla olduğu gerekçesiyle telefonda tartışma yaşayan bir kişi arkadaşlarıyla birlikte iş yerini basıp iş yeri sahibini ve oğlunu önce darp etti, ardından iş yerine gelerek rastgele ateş etti.

Gaziantep'te 134 kişinin öldüğü Ayşe-Mehmet Polat Sitesi soruşturmasında kusur durumu hakkında rapor düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 134 kişinin öldüğü Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat Sitesi ile ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği tarafından kusur durumu hakkında rapor düzenlenip dosyaya ibraz edildi.

Gaziantep'te molozların altında sıkışan yavru köpekler kurtarıldı

Gaziantep'te moloz ve kaya yığınına sıkışan iki yavru köpek, hayvanseverler ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Anne köpek, yavruları kurtarılana kadar ekiplerin başında bekledi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun kuryenin ölümüne neden olduğu kazada Adli Tıp Kurumu raporu geldi

Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu kazada Adli Tıp Kurumu'ndan kusur raporu geldi. Rapora göre şüpheli Mohamud 'asli derecede', Göçer ise 'tali derecede' kusurlu olarak aktarıldı.

FETÖ operasyonlarında, 9 ilde 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 9 farklı ilde 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Sözleşmeli Er Gaziantep'te Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Samsun'un Terme ilçesine bağlı olan sözleşmeli Er Abdulsamet Duran, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Toplam 4339 haber.