Asayiş

Asayiş Haberleri

Depremde ağır hasar alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Binası yıkım işlemleri sürüyor

6 Şubat 2023'te meydana gelen Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binasının kontrollü yıkımı sürüyor.

Gaziantep'te 4 mahallede yüzlerce aracın lastiği bıçaklandı

Gaziantep'te gece saatlerinde yüzlerce aracın lastiği bir şahıs tarafından bıçaklandı. Şahsın araç lastiklerini bıçaklama anları güvenlik kameralarına yansırken, sabah uyanan araç sahipleri karşılaştıkları manzara sonrası şok yaşadıklarını söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Enkazda 96 saat sonra çıkarılan ve idrarını içerek hayatta kalan Adnan Muhammed Korkut o anları İHA'ya anlattı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkılan Gölgeler apartmanının enkazında 96 saat sonra kurtarılan Adnan Muhammed Korkut depremin yıldönümü yaklaşırken o anları İhlas Haber Ajansına anlattı. Enkazda çiçek ve idrarını içerek hayatta kaldığını söyleyen Korkut, deprem anında yataktan kalktığını daha sonra tekrar uyuduğunu ve 17 saniye sonra binanın üstüne yıkıldığını söyledi.

Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında adı geçen dolandırıcılık çetesi lideri hakkında karar

Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, örgüt lideri Eren Koç'un 479 yıl hapis ve 141 milyon para cezası ile cezalandırılmasına karar verirken, sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın eski sevgilisi Onur Apaydın'ın ise 459 yıl 7 ay hapis ve 143 milyon 849 bin 200 TL para cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yeri ile bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 2 milyon 250 bin TL olan 117 adet kaçak cep telefonu ile 7 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep’te polis memuru ailesini katletti: 3 ölü, 3 yaralı

Nizip İlçesi, Belkıs Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, iddialara göre bir polis memuru, ailesine yönelik şiddet uygulayarak 3 kişiyi öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı.

Hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalandı

Gaziantep'te bir şüpheli, hırsızlık için girdiği apartmanda suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te terör örgütü üyeliği suçundan aranan şahıs yakalandı

Gaziantep'te PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan şüpheli şahıs, Nizip ilçesinde saklandığı adreste yakalandı.

Traktör kazasında ağır yaralanan sürücü hayat savaşını kaybetti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak ağır yaralanan sürücü, Gaziantep'te 6 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Seçil Erzan’la Fatih Terim’in eşi Fulya Terim'in mesajlaşması yayınlandı

Yüksek kar getirili Fatih Terim fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporundan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Erzan'ın kırık telefon ve sim kartının incelenmesiyle hazırlanan raporda Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in mesajları ortaya çıktı. Erzan'ın Terim'e ''Sizin hesabına gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir'' dediği kaydedildi.

Tren raylarını çaldığı tespit edilen 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tren raylarını çaldığı tespit edilen 2 şüpheli, jandarma ekiplerinin devriye faaliyeti sırasında suçüstü yakalandı.

MİT, Türkiye’ye yönelik eylem planları yaptığı tespit edilen teröristi etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT), Irak Süleymaniye'de Türkiye'ye yönelik eylem planları yaptığı tespit edilen Eriş Berxwedan kod Sadık Şeyh Ahmet nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te mal-alımı satımı yoluyla vatandaşları dolandıran çeteye operasyon

Gaziantep'te sosyal medya ve ikinci el eşya alım satım siteleri üzerinden mal alım-satımı yoluyla 21 vatandaşı 8 milyon 350 bin lira dolandıran 13 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Yakalan şahısların 8'i tutuklanırken, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yapılan operasyonla 28 milyon liralık haksız kazanç sağlanmasının önlendiği öğrenildi.

Yoğun trafikte motosikletin önünü kaldırarak akrobatik hareketler yaptı

Gaziantep'te yoğun trafiğin olduğu caddede motosikletin önünü kaldırarak akrobatik hareketler yapan ve o anları sosyal medyada paylaşan sürücüye 6 ayrı ihlalden 18 bin 500 lira idari para cezası uygulandı. Sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Zabıta ekiplerinden Gaziantep'te fiyat etiketi denetimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe giren fiyat etiketi yönetmeliği dolayısıyla şehirde denetimler yapıyor.

Kamu kurumundan hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te bir kamu kurumuna ait kullanım dışı metal malzemeleri çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

MİT, PKK/YPG’nin sözde tabur sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde tabur sorumlusu İran asıllı Berhudan Kelhor kod adlı İslam Cehanfer'i etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Jandarmadan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin Aralık ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 766 şüpheli gözaltına alınırken 22 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Toplam 4339 haber.