Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te fabrika yangınına 4 saattir müdahale ediliyor

Gaziantep'te öğle saatlerine doğru başlayan fabrika yangınını söndürme çalışmaları 4 saattir devam ediyor. Fabrika yangınına 40 araçla 90 itfaiye personeli müdahale ediyor.

Gaziantep'te fabrika yangını: 10 kişi hastaneye kaldırıldı

Gaziantep'te sağlık ürünleri üretiminin yapıldığı fabrikada çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangının çıktığı fabrika dron ile havadan görüntülenirken dumandan etkilenen 10 kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Çocuk bezi fabrikasında yangın

Gaziantep 5. Organize Sanayi bölgesinde bir çocuk bezi fabrikasında yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Jandarmadan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda hakkında yasal işlem yapılan 90 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı. Operasyonlar sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ile kaçak malzeme ele geçirildi.

Araçtan hırsızlık yapan şüpheli, polisten kaçamadı

Gaziantep'te bir araçtan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı.

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te trafik ekipleri, plakasız, tescilsiz, kasksız motosiklet sürücülerine yönelik trafik uygulaması yaptı.

Gaziantep'te çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te 15 farklı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen ve 43 suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te husumetli iki aile arasında katliam gibi kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası silahlı kavganın yaşandığı mahallede özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Çalıntı motosikleti bırakıp kaçan şüpheli bekçilere yakalandı

Gaziantep'te mahalle bekçilerini fark edince yanındaki çalıntı motosikleti bırakıp kaçmaya çalışan şüpheli kovalama sonucu yakalandı.

Gölette boğulan gencin cenazesi ailesine teslim edildi

Gaziantep'te dengesini kaybederek gölete düşen 18 yaşındaki Muhammed Yusuf'un cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Dengesini kaybederek gölete düşen genç kayboldu

Gaziantep'te dengesini kaybederek gölete düşen gencin bulunması için arama çalışması başlatılırken, bölgeye dalgıç ekipler sevk edildi.

Gaziantep'te 80 kilo skunk ele geçirildi

Gaziantep'te bir adreste yapılan aramalarda 80 kilo 700 gram skunk ile 2 kilo 225 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Önce gözlem yaptı, sonra park halindeki motosikleti çaldı

Gaziantep'te şüpheli bir şahıs, apartman bahçesinde gözüne kestirdiği park halindeki motosikleti çaldı. Şüpheli şahsın, bir süre park bahçesindeki bankta etrafı gözetledikten sonra ilk fırsatta motosikleti çalma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Pişkin hırsız suçüstü yakalanınca ekiplerin bayramını kutladı

Gaziantep'te park halindeki bir araçtan hırsızlık yapan şüpheli şahıs, kendisini suçüstü yakalayan çarşı ve mahalle bekçilerinin bayramını kutladı. Şüpheli şahsın ellerine kelepçe takılırken, Elinizi öpüp bayramınızı kutlasaydım. Ben sizi çok seviyorum, yolunuza kurban olurum demesi ise dikkat çekti.

Bayram ziyareti sonrası bıçaklı saldırıya uğrayan 3 çocuk babası kurtarılamadı

Gaziantep'te, ailesiyle bayram ziyaretinden dönerken taşkınlık çıkaran bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayan Yunus Çelenk (30), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı olduğu değerlendirilen 2 şahsı gözaltına aldı.

Fırat nehri kenarındaki yangın ormanlık alana zarar verdi

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde Fırat nehri kenarında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Gaziantep'te derede iki kişinin cansız bedeni bulundu

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Sacır Deresi'nde iki kişinin cansız bedeni bulundu. Sudan çıkarılan ve yabancı uyruklu olduğu belirlenen kişilerin cenazeleri, adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Feci kazada ağır yaralanan kişi kurtarılamadı

Gaziantep'te kurban kesiminden dönenlerin içerisinde bulunduğu hafif ticari aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gaziantep'te polis memurunu yaralayan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada polis memurunu vuran şüpheli silahıyla birlikte yakalanarak tutuklandı.

Toplam 4342 haber.