Asayiş

Asayiş Haberleri

3 kardeşin öldüğü muhtarlık kavgasının müebbet alan firarisi yakalandı

Gaziantep'te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgasına ilişkin yargılandığı davada müebbet hapis cezası alan firari M.Ç., jandarma ekiplerinin titiz planlama ve takip çalışmaları sonucu yakalandı.

İslahiye'de hasarlı 2 bina çöktü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı yan yana olan biri 4 katlı diğeri 2 katlı olan 2 bina çöktü. Binaların yıkılma anı ise bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Gaziantep'te oto tamirci-müşteri kavgası: 2'si ağır 4 yaralı

Gaziantep'te oto tamirci esnafı ile müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunu kritik olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te tamirciye silahlı saldırı! 3 yaralı

Küsget Sanayi sitesinde isyeri sahibi ile müşterinin tartışması silahlı kavga dönüştü: 3 Yaralı

Gaziantep'te 28 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi: 2 gözaltı

Gaziantep'te, gümrük kaçağı 28 kilo nargile tütünü ile 40 paket puro ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Polis, nefes borusu tıkanan sürücüyü heimlich manevrası ile kurtardı

Gaziantep'te, yediği atıştırmalığın soluk borusunu tıkması sonucu nefessiz kalan sürücü, aracını çektiği uygulama noktasındaki polis tarafından yapılan heimlich manevrasıyla kurtarıldı. Polisin sürücüyü kurtardığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Depremde 49 kişinin öldüğü Emre Apartmanı'yla ilgili soruşturma tamamlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 49 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep'teki Emre Apartmanı ile ilgili soruşturma tamamlandı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan soruşturma ile Emre Apartmanı'nın inşaatından sorumlu olan 2'si tutuklu 4 sanık hakkında 22 yıl 6'şar ay hapis cezası istendi.

MSB: “1 Ocak’tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 19’u büyük, 301’i orta çaplı olmak üzere 320 operasyon icra edilerek, 21’i son bir haftada olmak üzere 794 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

MSB: '1 Ocak'tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 19'u büyük, 301'i orta çaplı olmak üzere 320 operasyon icra edilerek, 21'i son bir haftada olmak üzere 794 terörist etkisiz hale getirilmiştir.'

Gaziantep'te havada görülen cisimler merak uyandırıyor

Gaziantep'te havada görülen ve kırmızı ışık saçan bilinmeyen cisimler vatandaşlar tarafından fotoğraflandı. Daha öncede gökyüzünde görülen bilinmeyen cisimlerden dolayı uçak seferleri iptal olmuştu.

Okuldan hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te bir okulda meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anı görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te trafik ekipleri, plakasız, tescilsiz, kasksız motosiklet sürücülerine yönelik trafik uygulaması yaptı.

Gaziantep'te yasa dışı silah imalathanesine baskın: 3 gözaltı

Gaziantep'te yasa dışı silah imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 6 adet tabanca ile bu tabancalara ait fişek ve tabanca malzemeleri ele geçirildi.

Gaziantep'te 3 kişinin öldüğü kavganın 2 zanlısı tutuklandı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan ve 3 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın 2 zanlısı yakalandı. Yakalanan ve kardeş oldukları öğrenilen 2 zanlı, zırhlı araçlar ve geniş güvenlik önlemleri altında sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep'te yanan fabrikada 35 milyon dolarlık zarar oluştu

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde yangının çıktığı fabrikada incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden bilgi aldı. İnceleme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Kemal Çeber, fabrikada 35 milyon dolar civarında zarar meydana geldiğini açıkladı.

Gaziantep'te 318 adet sahte 100 dolar ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyonda 318 adet sahte 100 dolarlık banknot ele geçirildi. Sahte dolarlarla ilgisi olan 2 şüpheli yakalandı.

Hırsızlar bu sefer baltayı taşa vurdu: Kaçarken klimanın demirine asılı kaldılar

Gaziantep'te ağır hasarlı binaya hırsızlık yapmak için giren 2 şahıs, klima demirinde asılı kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince 2 şahıs gözaltına alındı.

Fabrika yangını sırasında büyük bir gürültüyle patlama yaşandı

Gaziantep'teki fabrika yangını esnasında yaşanan patlama cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası alev topunun göğe yükselme anı saniye saniye yer aldı.

Gaziantep'te 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Gaziantep'te Narkotik Suçlarla Mücadele çerçevesinde 2 ikamet, 1 araç ve 1 iş yerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. Olayla ilgili 12 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'teki fabrika yangını 5 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı

Gaziantep'te sağlık ürünleri üretiminin yapıldığı fabrikada çıkan yangın 5 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü fabrikada ciddi maddi hasar meydana gelirken yangın nedeniyle dumandan etkilenen 10 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Toplam 4342 haber.