Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te tır devrildi: 1 yaralı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kontrolden çıkan tır devrildi. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 6 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına yönelik operasyonlarda hakkında yasal işlem yapılan 120 şüpheli şahıstan 6'sı tutuklandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 4 kilo eroin ile çok miktarda diğer uyuşturucu maddeler ve kaçak malzemeler ele geçirildi.

Gaziantep'te korkutan orman yangını

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Durmuşlar köyü mevkiinde orman yangını çıktı. Yangın sonrası bölgeden yoğun dumanlar yükselirken, alevlere çok sayıda ekip ile helikopter ve söndürme uçağı ile müdahale ediliyor.

Gaziantep'te PKK/YPG operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen A.A. ve B.A. isimli 2 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te çalıntı motosiklet denetimi yapıldı

Gaziantep'te yapılan çalıntı motosiklet denetimlerinde 278 motosiklet ile 247 araç denetlenerek 801 şahıs kontrol edildi. Denetleme sonucunda 1 çalıntı motosiklet ele geçirilirken 6 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Jandarmadan aranan şahıslara operasyon: 31 gözaltı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalandıktan sonra adli mercilere sevk edilen 31 şüpheliden 24'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Huzur-güven uygulamasında uyuşturucu madde ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekiplerinin katılımıyla icra edilen huzur-güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Yakalanan 3 şahıstan 2'si hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te trafik ekipleri, plakasız, tescilsiz, kasksız motosiklet sürücülerine yönelik trafik uygulaması yaptı.

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında 40 bin 462 yıl hapis istemi

Arnavutluk'ta yakalanarak tutuklanan kripto para borsası 'Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Faruk Fatih Özer hakkında 40 bin 462 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Özer savunmasında, 'Tahliyemi talep ediyorum' dedi. Mahkeme, esasa ilişkin ek süre talep eden sanıklara süre vererek duruşmayı erteledi.

134 kişinin öldüğü Ayşe-Mehmet Polat sitesi ile ilgili şok iddianame: Zemin etüdü yapılmamış

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 134 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat Sitesi ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede sitenin zemin etüdünün yapılmadığı belirtildi. Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianameye göre, sitedeki bazı temellerin dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturması sonucu site temelinde yer değiştirmeler yaşandığı ve bunun da yıkıma neden olduğu tespit edildi.

Durdurulan kamyonetin kasasında 43 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep kent girişinde durdurulan bir kamyonetin kasasında yabancı uyruklu 43 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilirken, göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te 90 litre kaçak etil alkol ele geçirildi

Gaziantep'te bir adreste yapılan aramalarda 90 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Asansörde bıçaklı taciz davasının ilk duruşması görüldü

Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K., ilk duruşmada yaptığı savunmada, Olayın olduğu binaya girmem gezip çıkma amacıyladır. Sekizinci katın düğmesine basmak için hamle yaptığımda üzerimdeki bıçak yere düştü dedi.

Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra kendini vurdu

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı. İkna çabaları sonucu oğlunu bırakan şahıs, teslim olma çağrılarını ise reddederek kendine vurdu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durdurulan araçtan valiz valiz uyuşturucu çıktı

Gaziantep'te polis ekiplerinin durduğunu bir aracın içerisinde bulunan valizlerden uyuşturucu çıktı. Ekipler yaptığı aramalarda 5 valiz ve 1 büyük poşet içerisinde gizlenmiş 83 kilo 700 gram metamfetamin (ateş-buz) ve 2 bin 80 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gaziantep'te çöplük alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Gaziantep'te geri dönüşüm malzemelerinin de bulunduğu çöplük alanda çıkan ve yakındaki yerleşim alanlarına da sıçrama ihtimali olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangın alanında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, dumandan etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi.

Hastanelerde hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde 2 hastanede 3 hırsızlık olayına karışan şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te çöplük yangını korkuttu

Gaziantep'te çöplük alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar şehirde paniğe neden oldu

Kazada ağır yaralanan kadın kurtarılamadı

Gaziantep'te manevra yapan aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 64 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede gece saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Toplam 4342 haber.