Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele operasyonlarında çok miktarda kaçak malzeme ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 49 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Bir araçtan 1 milyon 500 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep'te bir araçta yapılan aramada 1 milyon 500 bin makaron ele geçirildi.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te 2 iş yeri ile bir ikamete yapılan aramalarda gümrük kaçağı makaron, sigara ve nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te tefeci operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te, faiz karşılığı para verdiği vatandaşa zorla senet imzalatarak iş yerine el koymaya çalışan 7 şüpheli gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep'te yoğun karla mücadele

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısı üzerine yağış öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, zamanında müdahalede bulundu. 120 araç ve 300 personelle birlikte gece başlayan kar mücadelesi sabahta devam etti.

Cani anne elinden tuttuğu kızını boğarak öldürmeye götürmüş

Gaziantep'te boş arazide ölü bulunan 6 yaşındaki Aya Necim'in annesi Nuhha Cemmel tarafından boş araziye götürüldüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, cani annenin küçük kızını elinden tutarak boş araziye götürme anları saniye saniye yer alırken annenin görüntülerin sonrasında boş araziye götürdüğü kızı Aya'yı boğarak öldürdüğü öğrenildi.

Gaziantep güne beyaz örtüyle uyandı

Gaziantep'te gece saatlerinde etkili olan kar yağışı şehri beyaz örtüyle kapladı. Güne beyaz örtüyle uyanan Gaziantep'te kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep'te kar ve yağmur sevinci

Gaziantep'in yüksek kesimlerin yılın ilk kar yağışı gerçekleşirken şehrin büyük bölümünde ise sağanak yağış etkili oldu.

"Elvan Dalton" ismiyle tanınan ünlü şarkıcı Elvan Yılmaz son yolcuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Elvan Dalton ismiyle bilinen şarkıcı Elvan Yılmaz, Karşıyaka Ahmet Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te narkotik polisleri uygulama noktasında durdurulan bir araçta yaptığı aramada 5 kilo skunk maddesi ele geçirildi.

Yolda yatan yaralı ile yardıma gelenler arasında ilginç diyalog

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde kaza yapan ve yolda yatan yaralı ile kendisine yardıma gelenler arasında ilginç diyalog yaşandı. Nefes almakta zorlanıp, zorlanmadığı sorulan yaralı, vatandaşlara, Yüzümde şişlik var mı diye sordu.

Arazide ölü bulunan 6 yaşındaki çocuğun katil zanlısı annesi çıktı

Gaziantep'te boş arazide ölü bulunan 6 yaşındaki Aya Necim'in annesi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Gözaltına alınan anne sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te 6 yaşındaki kız çocuğu boş arazide ölü bulundu

Gaziantep'te 6 yaşındaki bir kız çocuğu boş arazide ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken katil zanlısı olduğu değerlendirilen bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 22 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 33 şüpheliden 22'si tutuklandı. Çalınan malzemelerini sağ salim teslim alan mağdur bir vatandaş ise jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Evden 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir evden 120 bin liralık ziynet eşyası çaldığı tespit edilen 3 şahıs, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Tutuklanan şüpheli şahısların olayın yaşandığı evin önüne gelme ve hırsızlık sonrası kaçma anları ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

25 yaşındaki gencin ölümünde 5 tutuklama

Gaziantep'te 25 yaşındaki Mehmet Bulut'un öldürülmesiyle ilgili yakalanan 6 zanlıdan 5'i tutuklanırken 1 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şehit kardeşinin mutlu günü

2006 yılında Kahramanmaraş'ta 172'nci Zıhlı Tugay Komutanlığı'na ait kamyonun devrilmesi sonucu şehit olan Arabanlı Piyade Komando Uzman Çavuş Sait Demirel'in kardeşi Talat Demirel dünya evine girdi.

Kandil’den, terör örgütü PKK’nın Avrupa yapılanmasına uyarı

Türkiye'nin düzenlediği sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla ağır kayıplar veren terör örgütü PKK/KCK'nın sözde yönetiminin tedirginliği her geçen gün daha da artıyor. Örgüt, Avrupa kadrolarını analiz yapamadığı gerekçesiyle uyardı.

Gaziantep'te üzerine cam düşen berber çırağı hayatını kaybetti

Gaziantep'te berberde çıraklık yapan 12 yaşındaki çocuk, çalıştığı dükkandaki kapıyı kapattığı sırada üzerine cam düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Toplam 4386 haber.