Asayiş

Asayiş Haberleri

İkinci depremde yıkılan binanın ilk depremden sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik depremde ciddi hasar alan ve Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci depremde yerle bir olan apartmanın yıkılmadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı. İlk depremde ciddi hasar alan binanın ikinci deprem öncesi çekilmiş görüntüleri korku filmi sahnelerini aratmadı.

Ekiplere seslenen anne ve kızı enkazdan çıkarıldı

GAZİANTEP(İHA) – Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Düzce'den bölgeye giden Düzce Afet Gönüllüleri Arama Kurtarma Derneği, Gaziantep'te Gölgeler Apartmanı'ndan anne ve kızını enkazdan çıkarttı.

Afyonkarahisar ekibi anne ve bebeğini enkazdan sağ kurtardı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Afyonkarahisar ekipleri anne ve bebeğini enkaz altından kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

İslahiye'de enkazdan 4 yaşındaki çocuk sağ olarak çıkarıldı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde yıkılan 6 katlı Tekin Apartmanı'nın enkazından 4 yaşlarında bir çocuk canlı olarak kurtarılırken, anne ve kızının cenazeleri ise 10 dakika arayla enkaz altından çıkarıldı.

Emre Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları 38. saatinde

Gaziantep'te depremde çöken 11 katlı Emre Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları 38. saatine girerken, bölgede bekleyen vatandaşlar enkaz altındaki yakınlarından gelecek güzel haberleri bekliyor. Ekiplerin enkaz bölgesinde dron ile tespit yapmaya çalışması ise dikkat çekti.

Gaziantep'te 34 saat sonra enkaz altından 2 kız kardeş sağ çıkarıldı

Gaziantep'te depremde çöken 6 katlı binanın enkazında kalan 2 kız kardeş 34 saat sonra kurtarıldı.

Enkaz altında kalmaktan dakikalarla kurtuldular

Gaziantep'te ilk depremde ağır hasar gördüğü için boşaltılan binanın altına aracını park eden yaşlı çift, ikinci sarsıntıyla yerle bir olan binanın enkazından dakikalarla kurtuldu.

Acılı anne enkaz altındaki 2 çocuğu için gözyaşları arasında yardım istedi

Gaziantep'te 11 katlı bir binanın enkazında iki çocuğu bulunan anne, çocukları için gözyaşları içinde yardım istedi.

Gaziantep'te yıkılan binalar havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Gaziantep'te yıkılan binalar dron ile görüntülendi.

Çöken Adana - Antep otobanından çarpıcı görüntü

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 şiddetindeki deprem, Adana Antep otobanında büyük hasara yol açınca bölgeye intikallerde ciddi sıkıntı yaşandı. Çöken ve araçları yutan yol İHA ekibi tarafından görüntülenirken, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yolun 45 dakika içerisinde açılmasıyla bölgeye insani yardım ve kurtarma ekiplerinin daha kolay ulaşacağını açıkladı.

Asırlık Gaziantep kalesi yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı Gaziantep kalesi de hasar gördü. Surları yıkılan kale havadan dron ile görüntülendi.

16 yaşındaki kız 29 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ederken Gaziantep'te 16 yaşındaki Aysun Yılmaz, 6 katlı Gölgeler Apartmanı'nın enkazından 29 saat sonra sağ çıkatıldı. Yılmaz'ın annesi ve kız kardeşinden de ses alan ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Enkaz bölgesinde ateş başında sabahladılar

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde ciddi yıkıma neden olan depremin üzerinden 24 saat geçerken, enkaz yanında yakınlarından gelecek haberi bekleyenler yaktıkları ateşlerin başında sabahladı. Gaziantep merkezde bulunan Gölgeler Apartmanı'nda gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden kurtarma çalışmalarından henüz sonuç alınamadı.

MSB: Depremde 3 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde Hatay'da 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Gaziantep'te 6 katlı bina enkazından 2 ceset çıkartıldı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde ciddi yıkıma neden olan depremde ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ederken, Gaziantep'te 6 katlı Gölgeler Apartmanı'nda 2 kişinin cesedi çıkartıldı.

3 çocuğu ve eşiyle 4. kattan zemine kadar düşen daireden sağ kurtuldu

Gaziantep'te depremde 4. kattan zemine kadar düşen daireden 3 çocuğu ve eşiyle birlikte sağ kurtulan depremzede yaşadıklarını anlattı.

Hastanede tedavi görenler, ikinci depremden böyle kaçtılar

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 il arasında yer alan Gaziantep'te, hastanede tedavi görenlerin kaçışma anları kameraya yansıdı.

Gaziantep'teki enkazda çalışmalar devam ediyor

Sabaha karşı meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik depremin ardından Gaziantep'te çöken binalarda arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Enkaz altında kalan yakınlarından haber alamayan vatandaşlar ise çaresizce çalışmaları takip ediyor.

Gaziantep'te binanın çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Kahramanmaraş Elbistan merkezli öğle saatlerinde meydana gelen 7.6'lık ikinci depremde Gaziantep'te bir binanın yerle bir olduğu anlar ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı.

Toplam 4342 haber.