Asayiş

Asayiş Haberleri

AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer'den açıklama

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Yunus Sezer, gece saatlerinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası tüm ekiplerin aralıksız çalıştığını açıkladı.

Konya-Kulu karayolu trafiğe kapatıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde yoğun kar kar yağısı ve tipi nedeniyle Kulu-Konya karayolu trafiğe kapandı.

Enkaz altından ses gelince ekipler pür dikkat kesildi

Gaziantep'te çöken binalarda kurtarma çalışmaları sürüyor. Bir binanın enkazından ses gelince ekipler pür dikkat kesildi.

Günün ilk ışıklarıyla deprem bölgesi

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen, 76 kişinin hayatını kaybettiği, 440 kişinin yaralandığı depremin ardından günün ilk ışıklarıyla bölgeden gelen görüntüler olayın vehametini ortaya koydu. Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda binanın yıkıldığı belirtilirken, Gaziantep Valisi Davut Gül, Depremin ardından ilk andan itibaren 657 ihbar aldık, tamamı değerlendirildi, kent genelinde 531 göçük söz konusu dedi.

Özkeçeci, milletvekili adaylığı için görevinden ayrılarak istifa ediyor

Gaziantep'te 9 yıldır AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Kayıp Alzheimer hastasından 5 gündür haber alınamıyor

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 5 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası şahıs, emniyet ve AFAD arama kurtarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Güneydoğu'nun tahıl ambarında kar sevinci

Güneydoğu'nun tahıl ambarı Gaziantep'in Araban ilçesine 2023 yılının ilk kar yağışı gerçekleşti. İlçede 2 gündür aralıklar yağan kar nedeniyle kuraklık korkusu yaşayan çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Şehitkamil'de kartpostallık görüntüler

Şehitkamil'de etkili olan kar yağışıyla kartpostallık manzaralar oluştu. Özellikle, Dülük Tabiat Parkı ve Şehitkamil Vadi Park'ta, eşsiz güzellikte görüntüler ortaya çıktı.

Şahinbey'de karla mücadele aralıksız sürüyor

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, iki gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle ekiplerin kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Güpegündüz sitenin demir kapısını çaldı

Gaziantep'te bir siteye dadanan hırsız, gündüz vakti sitenin demir bahçe kapısını çaldı. Demir kapının çalınma anları güvenlik kameralarına yansırken, bir süre sonra tekrar gelerek ikinci kapıyı çalmaya çalışan şüpheliye daha önce de yan binada bir olayı önleyen site sakini infaz koruma memuru engel oldu.

Hızla savrulan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldular

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, şehir güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Görüntülerde 2 yayanın kavşakta kaza yaptıktan sonra aşırı hızla savrulan bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulma anları dikkat çekti.

Gaziantep'te FETÖ/PDY üyesi firari şahıs yakalandı

Gaziantep'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 3 yıl 45 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A. isimli şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Döviz bürosundaki yanlış hesap pahalıya mal oldu

Gaziantep'te bir döviz bürosu çalışanı, kuru yanlış çevirdiği için 10 bin dolar karşılığında 191 bin lira alması gereken vatandaştan 180 bin lira para aldı. Yanlış hesap nedeniyle kayba uğrayan döviz bürosu çalışanları, işlem yapan vatandaşa çağrıda bulunarak eksik olan 11 bin lirayı geri getirmesini istedi.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele operasyonlarında çok miktarda kaçak malzeme ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 49 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Bir araçtan 1 milyon 500 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep'te bir araçta yapılan aramada 1 milyon 500 bin makaron ele geçirildi.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te 2 iş yeri ile bir ikamete yapılan aramalarda gümrük kaçağı makaron, sigara ve nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te tefeci operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te, faiz karşılığı para verdiği vatandaşa zorla senet imzalatarak iş yerine el koymaya çalışan 7 şüpheli gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep'te yoğun karla mücadele

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısı üzerine yağış öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, zamanında müdahalede bulundu. 120 araç ve 300 personelle birlikte gece başlayan kar mücadelesi sabahta devam etti.

Cani anne elinden tuttuğu kızını boğarak öldürmeye götürmüş

Gaziantep'te boş arazide ölü bulunan 6 yaşındaki Aya Necim'in annesi Nuhha Cemmel tarafından boş araziye götürüldüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, cani annenin küçük kızını elinden tutarak boş araziye götürme anları saniye saniye yer alırken annenin görüntülerin sonrasında boş araziye götürdüğü kızı Aya'yı boğarak öldürdüğü öğrenildi.

Toplam 4342 haber.