Mamato Baklavaları yılın en hızlı yükselen markası ödülünü aldı

Gaziantep'te 3.'sü düzenlenen 'Best Of Gaziantep Awards ödülleri sahiplerini buldu. 34 kategoride ödül verilen gecede programın ana sponsoru olan Mamato Baklavalarına ise 'Yılın En Hızlı Yükselen Markası' ödülü verildi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep’te 3.’sü düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödülleri sahiplerini buldu. 34 kategoride ödül verilen gecede programın ana sponsoru olan Mamato Baklavalarına ise “Yılın En Hızlı Yükselen Markası” ödülü verildi.

Gaziantep’te 3.’sü düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödül töreninde birçok ünlü ve firmalar ödüllerin sahibi oldu. Ödül töreninin organizatörlüğünü ve yapımcılığını ise Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, Ali Yollarda programı ile bilinen ve Haber Muhabiri Ali Göksular üstlendi. Düzenlenen törende programın ana sponsoru olan Mamato Baklavalarına yılın en hızlı yükselen markası ödülü verildi. Ödülü ise Vakkas Tuncel ünlü sanatçı Mehmetli Erbil ve Aslı Kökçe’nin elinden aldı.

Kaliteli bir baklavanın kıvamıyla ilgili tüyolar veren Mamato Baklavaları sahibi Vakkas Tuncel, “Bir Gaziantep baklavası nasıl olur kısaca anlatmak gerekirse, elinize baklavayı alıp ters çevirip ısırınca baklavanın sesi tam gelmesi gerekiyor ve içinde kullanılan malzemeler ayrı ayrı lezzet vermesi gerekiyor” dedi.

Mamato isminin nereden geldiğini anlatan Tuncel, “ Firmamızın ismi Fransızlara karşı Karayılan ile beraber savaşan ve silah arkadaşı olan Mamato’dan geliyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN