Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te bir evdeki piknik tüpünün patlaması sonucu yangın çıktı

Gaziantep'te bir evdeki piknik tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi.

Gaziantep'te korkunç kaza : 1 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir tır otomobili biçti. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep’te bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te bir adrese yapılan operasyonda bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli şahıs yakalandı.

İki otomobilin çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde ani 'U' dönüşü yapmak isteyen otomobile arkadan hızla gelen başka bir araç çaptı. Yaşanan kazada ticari araçtaki 3 kişi yaralandı.

Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Gaziantep'te, bir motosiklet hırsızlığı ile iki ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve çok sayıda suç kaydı bulunan 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Maskeli mesafesiz yolculuk

Gaziantep'te, 4 kişilik bir ailenin motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansırken, motosiklettekilerin maske takmaları gözden kaçmadı.

Otomobil tramvay yoluna uçtu: 2 yaralı

Gaziantep'te önünde kaza yapan ve araçlardan inenlere çarpmamak için direksiyonu kıran genç tramvay yoluna uçtu. Kazada otomobilin altında kalan 2 kişi yaralandı.

Polis uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Gaziantep'te son bir haftada 168 şüpheli uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Sınır kapısında 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısında Suriye'den Türkiye'ye giren bir kamyonda yapılan aramada, 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gaziantep’te PKK/YPG operasyonu: 3 tutuklama

Gaziantep'te terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çeşitli suçlardan aranan 55 şahıs yakalandı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 55 şahıs yakalandı.

Kasten öldürme suçundan aranıyordu

Kayseri 3.Sulh Ceza Hakimliği tarafından Kasten Öldürme suçundan aranan şahıs Gaziantep'te yakalandı.

Duygu Delen son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen, yapılan otopsi işlemlerinin ardından son yolcuğuna uğurlandı. Genc kızın acılı babası ile kardeşleri ise ilk kez konuşarak adaletin yerini bulmasını istediklerini söyledi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığından resmi açıklama

Gaziantep'te, erkek arkadaşı Mehmet K.'nin evinin penceresinden düşen Duygu D. (17) yaşamını yitirdi.

Mehmet k.'nin ailesinin avukatından açıklama

Gaziantep’te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.

Genç kızın cinayet şüphelisi Gaziantep Adliyesinde

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Mehmet K., Gaziantep Adliyesine getirildi. Şüphelinin, adliyeye girişi sırasında gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakması dikkat çekti.

Gaziantep Baro Başkanından genç kızın şüpheli ölümüyle ilgili açıklama

Gaziantep’te 17 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla beraber kaldığı iddia edilen apartmanın 4’üncü katından düşerek öldü.

Gaziantep’te genç kızın sır ölümü

Gaziantep'te 17 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla beraber kaldığı iddia edilen apartmanın 4'üncü katından düşerek öldü. Olayla ilgili iddialar, Şule Çet davasını akıllara getirdi.

Kapkaç şüphelisi önce kameraya sonra polise yakalandı

Gaziantep'te yolda yürüyen genç bir kadını takip edip sonra da çantasını kapkaç yoluyla çalan şüpheli şahıs önce güvenlik kameralarına sonra da polis ekiplerine yakalandı.