Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te 2 bin 500 paket kaçak sigara yakalandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şehitkamil ilçesinde 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Gaziantep'te Kurban Bayramı’nda korona virüs kurallarına uymayan 11 bin 449 kişiye ceza yazıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyardığı 5 ilden biri olan Gaziantep'te 4 günlük Kurban Bayramı süresinde maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden 11 bin 449 kişiye cezai işlem uygulandı.

Yeşilvadi yolunda orta refüje çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı

Gaziantep'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çarparak takla attı. Kazada iki kişi yaralandı.

Fırat Nehri’ne giren 2 genç boğuldu

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Kale köyünde Fırat Nehri'ne giren 2 genç akıntıya kapılarak boğuldu.

Polislerden hırsızlara suçüstü operasyon

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir iş yerinde hırsızlık yapan 2 şahıs çalınan eşyalarla beraber suçüstü yakalandı.

Gaziantep’teki orman yangını söndürüldü

Gaziantep Dülük Baba ormanlarında sabah saatlerinde başlayan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü.

Gaziantep’te orman yangını

Gaziantep Dülük Baba ormanlarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Gaziantep’te çıkan yangın korkuttu

Gaziantep'te bir binanın 5. Katında çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Kasaplar ve vatandaşların kurban derisi kavgası: 3’ü ağır 5 yaralı

Gaziantep'te, kurban kesimi yapılan bir pazar yerinde, kurban sahipleri ile kasapların kurban derisini paylaşamaması nedeniyle kavga çıktı. Kasaplar ile kurban sahiplerinin birbirine girdiği kavga sonucu 3'ü ağır 5 kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.

Kırmızı ışıkta bekleyen midibüse arkadan çarptı: 6 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir otomobilin kırmızı ışıkta bekleyen midibüse arkadan çarpması sonucu 2'si bebek, 1'i çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Tıkanan lavaboyu açmak isterken canından oluyordu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kişinin tıkanan mutfak lavabosunu açmak için aldığı madde az kalsın ölümüne sebep oluyordu.

Gaziantep'te gündüz vakti pompalı tüfekle gasp

Gaziantep'te, farklı tarihlerde çok sayıda vatandaşı tüfekle korkutup gasp eden 5 kişilik çete çökertildi. Gasp anları güvenlik kameralarına yansıyan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İşe gidiyorum diye evden çıktı 6 gündür haber alınamıyor

Gaziantep'te 23 Temmuz günü işe gitmek için evden çıkan 28 yaşındaki İsmail Ataç'tan 6 gündür haber alınamıyor.

Gaziantep’te bomba paniği

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde mezarlıkta duvar ören bir işçi, el bombası buldu. Olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alınırken, çağrılan uzman ekipler tarafından el bombası imha edildi.

Eşini markete gönderdikten sonra intihar etti

Gaziantep'te tartıştığı eşini markete su almaya gönderen şahıs, elindeki tabancayla kendisini vurdu. Şahıs olayın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te 8 binden fazla taklit ürün ele geçirildi

Gaziantep'te polis, ünlü bir markanın ürünlerini taklit ettiği belirlenen 2 iş yerine yapıltığı operasyonda piyasa değeri 1 milyon 758 bin 800 TL değerinde olan 8 bin 964 çift terlik, bin 901 adet şilte ve terlik tabanı ele geçirdi.

Gaziantep'te korona virüs testi pozitif çıkan şahsın hastaneden kaçtığı

Gaziantep'te korona virüs testi pozitif çıkan şahsın hastaneden kaçtığı ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Şahsın tamamlanan tedavisinin ardından evine gittiği anlaşıldı.

Gaziantep’te gündüz vakti cep telefonu ve motosiklet çalan hırsızları güvenlik kamerası yakalattı

Gaziantep'te güpegündüz meydana gelen hırsızlık olayları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis çalışması sonucu motosiklet ve cep telefonu hırsızları yakalandı.

Nizip’te silahlı kavga: 1 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.