Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'teki hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Gaziantep'in Nizip ilçesinde şüpheli bir şahsın tamir atölyesinden hırsızlık yapma anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerden tespit edilerek yakalanan şüphelinin 24 ayrı suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te artan hırsızlık olaylarına karşı gece gündüz silahlı nöbet

Gaziantep'te, yeşil altın olarak bilinen Antep fıstığı hasadına kısa süre kala artan hırsızlık olayları nedeniyle çiftçiler ve fıstık bekçileri, gece gündüz silahlı nöbet tutuyor.

Oto hırsızlık çetesi çökertildi

Gaziantep'te meydana gelen oto hırsızlık olaylarına ilişkin yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Cep telefonu ile konuşurken hayatının şoku yaşadı

Gaziantep'te yol kenarında telefonla konuşan şahsın elindeki telefonu çalarak kaçan motosikletli kapkaççılar yakalandı.

Gaziantep’te drone destekli sıkı denetim

Gaziantep'te, 112 polisin katılımı ve drone desteğiyle özellikle umuma açık iş yerleri, sokak girişleri, araçlar ve şahıslara yönelik huzur güven uygulaması yapıldı.

Kendisini 1,5 yıl taciz ettiğini ileri sürdüğü adamı tutuklattıran Tuğçe Çelik konuştu

Bodrum'da 1,5 yıldır 46 yaşındaki N.Ş.'nin taciz ve tehdidine maruz kalan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik suskunluğunu bozdu. Yardım çığlığına duyarsız kalmayan ekipler tacizciyi 24 saat içerisinde yakalayıp adli makamlara teslim etti. Korona virüs testi de pozitif çıkan tacizcinin tutuklanması üzerine konuşan Tuğçe Çelik tacize maruz kalanların susmamasını istedi.

Gaziantep’te inşaatta göçük

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde inşaat halindeki bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Enkaz altında kalan 2 işçi sağ olarak kurtarıldı.

Sınır kapısında 770 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısında Suriye'den Türkiye'ye giren bir kamyonda yapılan aramada, 770 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gaziantep’te karpuz yüklü kamyon tarlaya uçtu: 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kavun ve karpuz yüklü kamyon, sürücüsünün bir anda kontrolü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu.

Gaziantep'te önce patlama ardından sızıntı paniği

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir iş makinesinin doğal gaz hattına zarar vermesi nedeniyle yaşanan patlama ve ardından meydana gelen sızıntı mahallede paniğe neden oldu.

17 yaşındaki işçinin feci ölümü

Gaziantep'te 17 yaşındaki işçi fabrika bacası değişimi esnasında düşerek hayatını kaybetti.

Gaziantep Burç Ormanında yangın korkuttu

Gaziantep'teki Burç Tabiat Parkı'nda başlayan örtü yangını ağaçlık alana sıçramadan söndürüldü.

Plaka gizlemek için yapılan düzenek polisi bile şaşkına çevirdi

Gaziantep'te trafik kontrolüne takılan tırda yapılan incelemede plakanın gizlenmesi için yapılan düzenek trafik polisini bile şaşırttı.

Antep fıstığı üreticisi bağ evinde ölü bulundu

Gaziantep'in Araban ilçesinde bir Antep fıstığı üreticisi kaldığı bağ evinde ölü bulundu.

Gaziantep Valiliği: "Tacizcinin kimliği tespit edildi, adli süreç başlatıldı"

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada, yaşlı bir adamın küçük bir kızı taciz ettiği görüntülerle ilgili açıklama yaparak, tacizcinin kimliğinin tespit edildiğini ve adli sürecin başlatıldığını açıkladı.

Gaziantep’te aranan 51 şüpheli şahıs yakalandı

Gaziantep'te yapılan huzur güven uygulamasında aranan 51 şüpheli şahıs yakalanırken, çeşitli suçlardan 43 şahsa da işlem yapıldı. Çok sayıda çalıntı malzeme ve suç aleti ele geçirildi.

Motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hızını alamayan motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınanlardan 9’u daha tutuklandı

Gaziantep'te, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yapılan ve çok sayıda HDP'linin gözaltına alındığı operasyonda 9 zanlı daha tutuklandı. Operasyon kapsamında tutuklananların toplam sayısı ise 18'e yükseldi.

Gaziantep'te kaçak nargile operasyonu

Gaziantep'te, bir eve baskın yapan polis ekiplerinin karşılaştığı manzara bu kadar olmaz dedirtti. Evin kaçak nargile imalathanesi olarak kullanıldığını tespit eden ekiplerin aramalarında, 260 kilogram kaçak nargile tütünü ile çok miktarda nargile malzemesi ele geçirilirken, bir şüpheli şahıs yakalandı.

Toplam 4330 haber.